Snel een Deense vertaling van hoge kwaliteit

Bij ons vertaalbureau krijgt u snel een Zweeds – Deense vertaling, verzorgd door een moedertaalspreker van uw doeltaal. Al onze vertalers en vertaalsters zijn gediplomeerd en daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd op een bepaald deelterrein. Zo hebben wij experts in huis op het terrein van de sport, kunst en cultuur, koningshuizen, EU-wetgeving en de Euro, referenda, politiek, journalistiek en vele andere ervaringsgebieden. Op die manier bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsvertaling die gebruik maakt van de juiste stijl en het juiste jargon.

Spoedopdrachten? Geen probleem!

Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij met diverse kantoren in heel Europa. Zo zal uw Zweeds – Deense vertaling met de grootste zorg worden behandeld door de medewerkers van ons kantoor in Kopenhagen. Van daaruit sturen wij onze vertalers en vertaalsters aan die vrijwel allemaal ook ’s avonds en in het weekend werken. Dat betekent dat wij snel de juiste vertaler voor uw vertaalopdracht kunnen vinden en dat u binnen de kortste keren uw vertaling in huis heeft. Uiteraard is ook een echte spoedopdracht geen enkel probleem.

2017-01-06T10:47:49.3467773Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.