Professionele service

Vanuit ons kantoor in Almere verzorgen wij graag uw vertalingen in elke taalcombinatie. Wij werken uitsluitend met professionele vertalers, zodat de kwaliteit van uw document gewaarborgd is. Daarnaast hebben onze vertalers affiniteit met het vakgebied waarbinnen ze vertalen, wat tijd scheelt en de kwaliteit ten goede komt. Op deze manier doet Snelvertaler zijn naam eer aan: u ontvangt uw offerte razendsnel per e-mail of fax en een kleine tekst kan vaak al binnen enkele uren weer vertaald bij u retour zijn.

Wereldwijd Vertaalbureau Almere

Mail voor een offerte.

Onze projectmanagers

Op ons kantoor in Almere werken projectmanagers van verschillende nationaliteiten. Zij kunnen u dan ook meestal in uw eigen taal te woord staan. De projectmanagers blijven gedurende het hele vertaaltraject uw aanspreekpunt, van offerte tot levering. Aarzelt u dan ook niet contact met ons op te nemen als u vragen of aanmerkingen heeft, onze projectmanagers staan u graag te woord. Zij werken in teams, zodat er altijd iemand is die u kan informeren over de exacte status van uw opdracht.

Meer informatie?

Als u alvast een offerte wilt aanvragen, kunt u dat doen via het formulier rechts op uw scherm, door te bellen naar 036-534 89 10 of door een e-mail te sturen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een prijsopgave en een tijdsindicatie van het vertalen van uw tekst. Ook voor meer informatie kunt u uiteraard bellen of e-mailen naar bovenstaande adressen.

2017-05-29T07:38:18.4174695Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.