Welkom bij vertaalbureau Snelvertaler

‘Eating one's own dog food’

Erwin Vroom met mok Snelvertaler-logo

Erwin Vroom, Directeur Operations

Het beste argument om te kiezen voor Snelvertaler is wellicht nog wel de groei die ons bedrijf zelf heeft meegemaakt. Snelvertaler startte met een website in 2001. Inmiddels behoren we tot de grote spelers op het gebied van talendienstverlening in Europa. Bovendien ontstonden uit het originele Snelvertaler ook Schnellübersetzer, Fasttranslator en zelfs ook Traductorexpres. Snelvertaler wint het vertrouwen van zijn klanten door advies op maat te geven en zich in te leven in de individuele wensen van iedere klant.

Vandaag de dag, in 2017, vertalen wij voor meer dan 7.000 klanten in 109 landen. Of u nu een grote of kleine vertaling nodig heeft, een bedrijf heeft dat gaat uitbreiden naar buitenlandse markten of een meer persoonlijke vertaling nodig heeft, wij zijn u graag van dienst. Wij verzorgen meer dan 274.000 woorden per dag. Deze enorme groei is mogelijk doordat wij blijven kiezen voor de meest kundige medewerkers, professionele vertalers en de beste infrastructurele middelen. Zo kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardige vertaling garanderen voor een scherp tarief.

Vertalen is een vak. Het is een belangrijke schakel in de communicatie tussen mensen en maakt internationaal zakendoen mogelijk. Op dagelijkse basis krijgen we te maken met de meest uiteenlopende teksten; van een handleiding voor een ijsmachine tot een literaire tekst. De diversiteit van ons werk is de reden dat we er zo van houden. Samen met onze vakspecialistische vertalers verdiepen we ons in elk onderwerp. U kunt uw vertaling dan ook met een gerust hart gebruiken bij úw collega’s, bestaande klanten, en nieuwe klanten op de internationale markt.

Onze specialiteit: Vertalingen Nederlands – Engels

Het gros van het vertaalwerk dat wij verrichten voor de klanten van ons vertaalbureau betreft vertalingen van het Nederlands naar het Engels. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen Amerikaans en Brits Engels. De subtiele verschillen tussen deze twee talen kunnen uw vertaling maken of breken, zeker in het geval van bijvoorbeeld een marketingcampagne. Onze Amerikaanse en Engelse specialisten informeren u graag verder.

Onze tarieven

Wij bieden u altijd het scherpste tarief aan, waarbij wij nooit uit het oog verliezen dat u een kwaliteitsproduct wenst. Onze service strekt tot na de levering van de vertaling; u kunt ook daarna nog met uw vragen en opmerkingen bij ons terecht. Wij zijn pas echt klaar als u tevreden bent!

Ik nodig u daarom graag uit om nu een vrijblijvende offerte aan te vragen. U kunt dat doen door ons de tekst te sturen per e-mail. U krijgt dan vandaag nog een prijsopgave.

Erwin Vroom, Directeur Operations (Stuur Erwin Vroom een e-mail)

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.