Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureaus Noorwegen
Kantoorgebouw in Oslo

Ons kantoor in Oslo.

Vertaalbureau Snelvertaler is uniek omdat wij vrijwel als enige vertaalbureau meerdere kantoren hebben in heel Europa. Dit werkt in ons voordeel. Onze projectmanagers zijn direct in contact met onze vertalers en vertaalsters in de desbetreffende landen. Wij zijn op de hoogte van hun sterke punten en weten van hun beschikbaarheid. Op deze manier beschikken wij altijd snel over de juiste vertaler voor uw vertaling.

Oslo: méér dan een vertaalbureau Noors

Neem nu ons kantoor in Oslo. Er is voor deze locatie gekozen omdat Oslo een centrale handelspositie heeft in de sterke Scandinavische markt. U wordt dus adequaat geholpen wanneer u een vertaling wenst in het Nynorsk of in het Bokmål. Maar ons vertaalbureau in Oslo doet meer dan dat. Wij adviseren u over vertalingen van en naar andere talen. Ook kunnen we u vanuit Oslo informeren over interessante aanbiedingen.

Zelf ervaren?

Alle kantoren van vertaalbureau Snelvertaler opereren zelfstandig. De projectmanagers ter plaatse kunnen om die reden direct een beschikbare gespecialiseerde vertaler voor u inschakelen. Wilt u met ons kennismaken? Neem dan contact op met ons vertaalbureau in Oslo. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +47 2152 0253. U kunt uiteraard ook naar een van onze Nederlandse kantoren bellen; ook daar is er een team van Noorse projectmanagers. Graag ontvangen wij uw tekst per e-mail. Binnen het uur ontvangt u een prijsopgave.

2019-12-22T16:30:06.1160383Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.