Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

De beste vertaalservice van Europa

Een aantal van onze projectmanagers die met plezier uw Spaanse vertaling verzorgen.

Ons kantoor in Madrid

Welkom bij algemeen vertaalbureau Snelvertaler Madrid. Vanuit hartje Spanje werken wij hard om onze reputatie als beste vertaalservice van Europa hoog te houden. Met ons kennismaken? Dan belt u: +34 91 90 11 441 of bijvoorbeeld Amsterdam: 020-369 74 12, of Rotterdam: 010-268 01 57.

Gespecialiseerde vertalers

Onze vertaalservice in Madrid heeft de meest uiteenlopende klanten: overheden, ondernemingen, particulieren, universiteiten, ziekenhuizen enzovoorts. Algemeen vertaalbureau Snelvertaler is dan ook op vertaalgebied van alle markten thuis. Al onze Spaanse vertalers en vertaalsters zijn stuk voor stuk gespecialiseerd op verschillende deelterreinen. Zo werken wij onder meer met juridische vertalers, medische vertalers, technische vertalers, literaire vertalers en financiële vertalers.

…die wij persoonlijk kennen

Dan denkt u: dat doen andere vertaalbureaus ook. Dat klopt, maar het verschil tussen deze vertaalbureaus en algemeen Spaans vertaalbureau Snelvertaler is dat wij alle bij ons aangesloten vertalers Spaans persoonlijk kennen. Wij weten alles van hun specialisaties, hun beschikbaarheid, hun sterke punten en natuurlijk ook hun zwakken kanten. Daardoor slaagt onze Spaanse vertaalservice in Madrid er als geen ander in om snel precies de goede vertaler Spaans aan uw vertaalopdracht te koppelen. Dat geeft ons een belangrijk voordeel als vertaalpartner.

Een aanpak die werkt

Wij doen het anders: we hebben direct contact met onze Spaanse vertalers en vertaalsters. En deze persoonlijke, gespecialiseerde aanpak werkt. Niet alleen zijn wij het snelste, maar ook het snelst groeiende vertaalbureau van Europa. Mogen wij ook u binnenkort verwelkomen? Belt u dan naar ons vertaalbureau in Madrid: +34 91 90 11 441. Maar u kunt natuurlijk ook naar het kantoor van algemeen vertaalbureau Snelvertaler bellen dat het dichtst bij u in de buurt zit, bijvoorbeeld Almere: 036-534 89 10. Wilt u nu snel een prijsopgave van ons? Dan kunt u uw naar het Spaans te vertalen tekst e-mailen naar ons. Op werkdagen ontvangt u dan binnen het uur gratis een vrijblijvende offerte.

2019-11-11T09:11:48.9119573Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.