Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Spanje

Madrid
Barcelona
La Castellana 164-166
28046 Madrid
91 90 11 441

World Trade Center
Edificio Sur - 2ª Planta
Muelle de Barcelona
08039 Barcelona
93 27 11 330

Traductorexprés en haar zusterkantoren komen voort uit een van oorsprong Nederlands vertaalbureau. Snelvertaler bestaat al meer dan tien jaar en groeit nog elke dag. Inmiddels hebben we in Nederland al 7 vestigingen. Onze kantoren zijn gelegen in Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen. Op elk kantoor staat een team van specialisten klaar om uw vertalingen en tolkservices te verzorgen.

Op de meeste kantoren werken projectmanagers van verschillende nationaliteiten. Zij kunnen u dan ook in uw eigen taal te woord staan. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten krijgt u een persoonlijke projectmanager toegewezen. Zo heeft u tijdens het hele proces één aanspreekpunt. Onze projectmanagers werken nauw samen, zo is er altijd iemand aanwezig die u kan inlichten met betrekking tot de stand van zaken van uw opdracht.

Alhoewel u op alle kantoren terecht kunt, hebben enkele kantoren ook gespecialiseerde afdelingen. Ons vertaalbureau in Madrid verzorgt bijvoorbeeld alle vertalingen naar het Spaans.

Gespecialiseerde vertalers Spaans…

De projectmanagers van ons Spaanse vertaalbureau in Madrid verzorgen vertaaldiensten voor een uitgebreid klantenbestand. De afgelopen jaren hebben menige particulieren, ondernemingen, ziekenhuizen, universiteiten en overheden een vertaling van hoog niveau ontvangen. Algemeen vertaalbureau Snelvertaler is dan ook op vertaalgebied van alle markten thuis. Wij hebben een database gecreëerd met zorgvuldig door ons geselecteerde Spaanse vertalers. Zo werken wij onder meer met medische vertalers Spaans, literaire vertalers Spaans, juridische vertalers Spaans, financiële vertalers Spaans en technische vertalers Spaans.

…waar we nauw contact mee hebben

Nu vraagt u zich af wat ons onderscheidt van andere Spaanse vertaalbureaus. Wat algemeen Spaans vertaalbureau Snelvertaler uniek maakt is dat wij onze Spaanse vertalers goed kennen. Wij hebben de relatie met de vertalers versterkt door ons te verdiepen in hun specialisaties, hun beschikbaarheid, hun sterke punten en natuurlijk ook hun zwakke kanten. Op die manier kunnen onze projectmanagers voor specifieke vertaalopdrachten de meest geschikte Spaanse vertaler selecteren.

2020-01-09T14:09:55.2603358Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.