Uw vertaalburo Deens voor alle teksten

Stuur nu uw tekst per e-mail voor een offerte voor uw vertaling naar het Deens. Als u zelf Deens spreekt, kunt u ook direct contact opnemen met onze Deense vertaalbureaus. U vind de adresgegevens op de pagina Contactgegevens

Vertaalbureaus Denemarken

Wij begonnen in 2001 als een Nederlands vertaalbureau in Almere. Ondertussen is Snelvertaler uitgegroeid tot een internationaal vertaalbureau met vestigingen in Europa en de Verenigde Staten. Alleen al in Nederland leveren onze projectmanagers vertaaldiensten vanuit 7 kantoren. Snelvertaler is gevestigd in Amsterdam, Almere, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen. Bel gerust één van onze kantoren voor vertaaldiensten of tolkopdrachten.

In 2003 is ons eerste vertaalbureau in Denemarken geopend. Niet lang daarna volgde het tweede Deense vertaalbureau in Århus. Alle vertaalopdrachten naar het Deens worden tegenwoordig afgehandeld door onze Deense afdelingen. Zo bent u verzekerd van Deense vertalingen van hoge kwaliteit. We hebben inmiddels een groot bestand aan Deense vertalers opgebouwd die zijn gespecialiseerd in uiteenlopende vakgebieden. Zo kunnen wij bij elke tekst, of deze nu technisch, medisch, literair of commercieel van aard is, de juiste match vinden. Onze Nederlandse en Deense projectmanagers werken nauw samen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

2017-05-29T07:36:08.8405471Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR