Nederland

De Poolse taal

Het Pools wordt wereldwijd door meer dan 50 miljoen mensen gesproken. Natuurlijk zijn de meeste sprekers in Polen te vinden, maar er zijn ook veel gemeenschappen in bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Wit-Rusland, waar het Pools door een groot deel van de bevolking als moedertaal wordt gesproken

Thuis in veel vakgebieden

Onze vertalers zijn niet alleen vaardig in het vertalen van verschillende talen, maar zijn ook gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Of u nu uw algemene voorwaarden voor uw juridische website wilt laten vertalen, of bijvoorbeeld de teksten die worden afgedrukt op uw productverpakkingen: voor elk vakgebied heeft Snelvertaler een vertaler ter beschikking. Zo weet u zeker dat uw tekst in de door u benodigde doeltaal in de juiste handen is. Kortom: is uw vertaling van technische, juridische of medische aard? Snelvertaler vertaalt het graag voor u.

Hoe wordt uw project verwerkt?

Zodra u via onze website de offerte heeft goedgekeurd, ontvangen onze projectmanagers uw documenten. Zij controleren aan de hand van de door u aangeleverde informatie of alle benodigde informatie aanwezig is. Is dit het geval, dan gaan ze op zoek naar een vertaler Pools die bij uw project past. Hier wordt dus niet alleen gekeken naar de tekst, maar ook naar welk vakgebied en welke doelgroep u met uw documenten probeert te bereiken. Bij sommige projecten is niet alleen een Poolse vertaler nodig, maar ook bijvoorbeeld een Italiaans vertaler. Omdat wij ook een Italiaans vertaalbureau zijn, zullen onze projectmanagers in dit geval een Italiaanse vertaler inschakelen voor dit deel van uw project. Zo wordt elk gedeelte van uw project toegewezen aan de juiste vertaler, ongeacht welke talencombinaties hiervoor nodig zijn.

Wat kost een vertaling bij Snelvertaler?

Helaas kunnen wij u niet een standaardprijs aanbieden voor een vertaling van uw project. Daarvoor is de prijs van te veel verschillende factoren afhankelijk. Wij willen u daarom vragen om uw document via ons offertesysteem te laten evalueren. Dit doet u door naar onze offertemodule te gaan, uw gegevens in te vullen en uw document te uploaden. Daarna krijgt u direct te zien wat uw vertaling of vertalingen zullen gaan kosten.

Welke documenten kunt u aanbieden ter vertaling?

Vanwege onze jarenlange ervaring kunt u bijna alle documenten aanbieden en zijn wij in staat deze te vertalen. Het maakt dus niet uit of u een vertaling wenst van een Word-document, een computer-interface of uw gehele website. Onze systemen en projectmanagers helpen u snel en efficiënt. Zo kunt u in de meeste gevallen binnen een aantal uur uw vertaling verwachten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grootte van uw project.

Beëdigde vertalingen?

Natuurlijk bieden wij u ook beëdigde vertalingen aan. Bent u particulier? Dan helpen wij u graag via onze zustersite Vertaaldocument.nl. Onze experts helpen u daar graag met uw beëdigde vertaling. Bent u echter een corporate of zakelijke klant? Dan kunt u via onze offertemodule uw project aanbieden. U ziet dan meteen hoeveel uw vertaling zal gaan kosten. Het kan natuurlijk zijn dat u specifieke vragen heeft over het gebruik van onze vertaaldiensten. U kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Privacy-gerelateerde zaken en gevoelige informatie laten vertalen?

Privacy en gevoelige informatie is in alle vakgebieden een dagelijkse realiteit. Snelvertaler waarborgt vanzelfsprekend het geheime karakter van de documenten met een hoge gevoeligheidsgraad. Al onze vertalers zijn gebonden aan afspraken die dit voor u, maar ook voor ons waarborgen. Het maakt dus niet uit of uw vertaling naar het Deens, Turks, Zweeds, Chinees of welke taal dan ook geredigeerd wordt: wij zorgen dat de geheimhouding wordt gerespecteerd.

Veel gebruikte talencombinaties

Net zoals het Nederlands vaak naar het Duits en het Engels wordt vertaald, zijn er ook veelvoorkomende taalcombinaties waarin wij vertalingen van de hoogste kwaliteit aanbieden.

Onze vertalers zijn dagelijks bezig met goed vertaalde stukken in de volgende taalcombinaties:

 • Nederlands – Pools
 • Pools – Nederlands
 • Engels – Pools
 • Pools – Engels
 • Spaans – Pools
 • Pools – Spaans
 • Pools – Italiaans
 • Italiaans – Pools
 • Pools – Frans
 • Frans – Pools
 • Pools – Russisch
 • Russisch – Pools