Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau voor de Duitse en Engelse taal

Duitse vlag op buttonformaat

Ook een vertaling van Duits naar Engels verzorgen we graag.

Vertaalbureau Snelvertaler handelt uw vertaalverzoek naar het Engels snel en deskundig af. Vertalen doen wij standaard naar het Brits-Engels. Maar, mocht u een Amerikaans-Engelse vertaling van uw Duitse tekst nodig hebben, geeft u dat dan alstublieft even aan. Wij beschikken namelijk ook over moedertaalsprekers van Canadees, Iers en Amerikaans Engels.

Onze vertalers

Onze vertalers zijn gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo hebben we vertalers in onze database die uw medische of juridische vertaling verzorgen, maar we hebben ook vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van commerciële of toeristische teksten. Onze projectmanagers zorgen ervoor dat de juiste vertaler voor uw tekst geselecteerd wordt. Op die manier kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit volgens de ISO-kwaliteitsstandaard.

Naast reguliere vertalingen, verzorgen we ook beëdigde vertalingen. Hiervoor selecteren we dan een beëdigd vertaler die de vertaling van een rechtsgeldige stempel en handtekening voorziet. Op die manier zal deze geaccepteerd worden door alle officiële instanties. Mocht u een tolk nodig hebben, dan kunnen wij u ook verder helpen.

Eigen kantoren

Ons vertaalbureau is van oorsprong Nederlands, maar heeft inmiddels kantoren in meerdere landen. Voor u is het wellicht het handigst als u contact opneemt met onze professionele adviseurs in Nederland. Maar, als u de taal zelf ook spreekt kun u ook contact opnemen met onze lokale kantoren. Bijvoorbeeld:

Schnellübersetzer Keulen
Siegburger Straße 229
D-50679 Köln
+49 221 3975 7892
Londen
Longcroft House
2 - 8 Victoria Avenue
London EC2M 4NS
United Kingdom
+44 20 3807 4476

Fasttranslator Pasadena, CA
117 E Colorado Blvd
Suite 600
Pasadena, CA 91105
+1 626 298 7070
Dublin
93 St Stephen's Green
Dublin 2 D02 W863
Dublin City Centre
Ireland
+353 1 526 2789

Of, lees hier meer over ons Vertaalbureau Duits, of ons Vertaalbureau Engels.

Waarom we (vaak) goedkoper, beter en sneller zijn

Speciaal voor ons vertaalbureau ontwikkelde software zorgt ervoor dat zaken als administratie en facturering via een geautomatiseerd proces verlopen. Dat drukt onze kosten en dus ook die van u. Daarnaast gaat geen tijd en aandacht verloren aan bijzaken, maar kunnen wij ons concentreren op uw vertaling. Dankzij deze efficiënte manier van werken, zijn wij niet alleen snel en goedkoop, maar kunnen wij vertalingen leveren van de allerhoogste kwaliteit.

2019-11-04T11:47:49.3876363Z
Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marit van Hove een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.