Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Tolkbureau Tolkdirect

Tolkdirect: voor Oekraïense tolken en vertalingen

Oekraïense tolk

Beheers jij de Oekraïense voetbaltermen al voor het EK? Of kan je wel wat hulp gebruiken? Tolkdirect heeft de oplossing! Wij zetten Oekraïense tolken in speciaal voor het EK.

Zo hebben wij voor Veronica een cursus “Oekraïense voetbaltermen” gemaakt. Kijk voor alle zinnen op : www.radioveronica.nl/special/ek/voetbaltermen

Voorbeeld

Nederlands: Als je 1 doelpunt meer maakt dan de tegenstander heb je gewonnen

Oekraïens: Якщо ти забив на один гол більше, ніж супротивник, ти виграв

Fonetisch: Jaksjtsjo ti zabiv na odin gol biljsje nizj soeprotivnik, ti vigrav

Voor een commercial van Veronica hebben de DJ’s, met behulp van een Oekraïense tolk via Tolkdirect.nl, Oekraïens leren spreken. Samen met de tolk en een Oekraïense ‘juf’ hebben de DJ’s de belangrijkste voetbaltermen geleerd. Benieuwd naar het resultaat?: www.radioveronica.nl/special/ek/voetbaltermen

Oekraïense tolken van TolkDirect

Onze Oekraïense tolk geeft les

Back-stage

Tolkdirect was backstage bij de opnames van de commercial.

De veronica DJ’s gingen 'back to school' voor de opname van de TV commercial. Onze Oekraïense tolk van Tolkdirect was aanwezig om de mannen aanwijzingen te geven. Was hun uitspraak wel goed? De tolk heeft woord voor woord alles uitgesproken, zodat ze als echte professionele Oekraïense supporters klinken. Benieuwd naar wat ze nog meer van haar hebben opgestoken? Hieronder vind je alle 'behind the scenes' foto’s.

www.radioveronica.nl/special/ek/behind-the-scenes

Tolkbureau TolkDirect voor Okraïens.

Behind the Scenes foto's

Contact

Voor het boeken van een Oekraïense tolk kunt u contact met ons opnemen. Stuur ons de details van uw tolkaanvraag via e-mail of maak gebruik van ons offerteformulier op de rechterzijde van deze pagina. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op.

Mocht u gelijk een projectmanager willen spreken om de mogelijkheden te bespreken, bel ons dan op 036-534 89 10 of neem contact op met een van onze andere tolk- en vertaalbureaus.

Onze kantoren zijn elke werkdag geopend van 08:00 tot 18:00, onze tolken zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

2019-11-08T15:32:14.6248189Z
Leo Kok
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Leo Kok een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.