Nederland

ISO-gecertificeerd Spaans vertaalbureau

Het Spaans is een wereldtaal die door miljoenen mensen over de hele wereld gesproken wordt.
Snelvertaler beschikt over de ISO 9001 certificatie en werkt conform ISO 17100. Omdat wij ons houden aan deze ISO-standaarden is uw vertaling Spaans bij onze vertalers en projectmanagers in goede handen. Wij leveren werk van extreem hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Dat vertalen een vak apart is weet uw vertaler Spaans natuurlijk wel, maar dat is niet voor iedereen altijd even duidelijk. Zelfs voor een native speaker Spaans kan het moeilijk zijn een tekst zo te vertalen dat het document en natuurlijk vooral de boodschap juist overkomt op de doelgroep.

Over het Spaans

Het Spaans (soms ook wel het Castiliaans genoemd) is de moedertaal van meer dan 406 miljoen mensen wereldwijd. Daarmee is deze taal na het Mandarijn (Chinees) de meest gesproken taal ter wereld, helemaal als u bedenkt dat nog eens 180 miljoen mensen het Spaans als tweede taal spreken.

Het is een taal die u veel tegen zult komen als u internationaal zakendoet. Omdat onze vertalers thuis zijn in verschillende vakgebieden en ook de verschillende Spaanse dialecten, komt uw boodschap juist aan. Zo weet u dat uw eerste contact met uw doelgroep meteen goed is. Daarmee maakt het niet uit of uw klanten zich in Spanje of een ander Spaanstalig land bevinden, of ze nu het Catalaans of de officiële Spaanse taal spreken: uw boodschap komt gegarandeerd aan.

Wat kost een vertaling bij Snelvertaler?

Wij kunnen u geen standaardprijs aanbieden voor een vertaling van uw project. Daarvoor is de prijs van te veel verschillende factoren afhankelijk. U kunt in onze offertemodule echter meteen de prijs van uw vertaling zien. Als uw project later opgeleverd mag worden, dan zal in de meeste gevallen de prijs aanzienlijk lager uitvallen. Probeer het nu door uw document te uploaden in onze offertemodule.

Bereken direct uw prijs

Welke documenten kunt u aanbieden ter vertaling?

Vanwege onze jarenlange ervaring kunt u bijna alle documenten aanbieden en zijn wij in staat deze te vertalen. Het maakt dus niet uit of u nu een vertaling wenst van een Word-document, een computer-interface of uw gehele website. Onze projectmanagers helpen u snel en efficiënt. Zo kunt u in de meeste gevallen binnen een aantal uur uw vertaling verwachten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grootte van uw project.

Hoe vinden we voor uw project de juiste vertaler?

Omdat Snelvertaler al meer dan 20 jaar in deze industrie werkt, hebben wij door onze ervaring een systeem opgebouwd dat in staat is snel de juiste vertaler Spaans voor uw project te boeken. Dit maakt ons vertaalproces extreem efficiënt en daarmee voor u uitermate betaalbaar.

Een voorbeeld: u bent een grote speler in de technische sector en wilt voor de Spaanstalige tak van uw bedrijf de HR-onboarding-gids laten vertalen van het Spaans naar het Nederlands. Onze projectmanagers zetten dan onze systemen in om u te koppelen aan een vertaler met expertise binnen zowel de technische sector als Human Resources. Zo weten wij zeker dat het redigeren van uw tekst bijdraagt aan het overdragen van de juiste boodschap in de juiste context.

Wij hebben een uitgebreide database aan vertalers die thuis zijn in bijna alle denkbare markten en sectoren. Of u nu in de financiële dienstverlening zit, meer de juridische kant op gaat of dat u een agrarisch bedrijf heeft dat graag zijn algemene voorwaarden wil aanbieden in het Spaans: wij staan voor u klaar. Ook in de medische sector hebben wij een groot aanbod van experts, die graag uw documenten naar het Spaans vertalen.

Beëdigde vertalingen?

Voor onze zakelijke klanten bieden wij vanzelfsprekend beëdigde vertalingen aan. Omdat wij werken met externe vertalers staat er altijd wel een beëdigd vertaler Spaans Nederlands voor u klaar

Het kan natuurlijk zijn dat u specifieke vragen heeft over het gebruik van onze vertaaldiensten. In dat geval kunt u ons bereiken via ons contactformulier.

Spoedvertalingen?

Heeft u extreme spoed met uw vertaling? Ook dan staat Snelvertaler voor u klaar. Het is dan echter wel aan te raden om te bellen naar 036-534 89 10. Onze projectmanagers kunnen dan direct voor u aan de slag. Ook voor spoedvertalingen bieden wij natuurlijk scherpe tarieven.

Meer informatie?

Wellicht dat nog niet al uw vragen beantwoord zijn door deze pagina. Wij verwijzen u dan graag naar onze veelgestelde vragen(FAQ)-pagina, waar wij u voorzien van alle informatie die andere klanten van ons vroegen. Bent u benieuwd in welke vakgebieden wij ons specialiseren? Dan kunt u terecht op onze vertaaldiensten-pagina.

Veelvoorkomende talencombinaties

Net zoals het Nederlands vaak naar het Duits en Engels wordt vertaald, zijn er ook andere veelvoorkomende taalcombinaties waarin wij vertalingen van de hoogste kwaliteit aanbieden.

Onze vertalers zijn dagelijks bezig met goed vertaalde stukken in de volgende taalcombinaties:

 • Nederlands – Spaans
 • Spaans – Nederlands
 • Engels – Spaans
 • Spaans – Engels
 • Portugees – Spaans
 • Spaans – Portugees
 • Spaans – Frans
 • Frans – Spaans
 • Spaans – Arabisch
 • Arabisch – Spaans
 • Spaans – Russisch
 • Russisch – Spaans

Natuurlijk hebben wij ook vertalers in dienst die vanuit minder bekende talen van en naar het Spaans vertalen. Hoe groot of hoe klein het taalgebied dat u probeert te bereiken ook is: Snelvertaler kan u altijd van dienst zijn.