Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Een spoedvertaling nodig?

Een spoedvertaling is altijd mogelijk. Soms werkt te klok tegen u, Snelvertaler helpt u snel aan een degelijke vertaling.

Ook spoedvertalingen verzorgen we graag voor u.

U heeft alles binnen uw project tot in de puntjes gepland, maar een onverwachte situatie gooit mogelijk roet in het eten. U heeft bijvoorbeeld net even die juridische vertaling< nodig van uw contracten of geheimhoudingsverklaring voordat u morgen uw project kunt tonen aan de wereld.

Snelvertaler helpt u graag. Doordat wij geen in house vertalers in dienst hebben, maar beschikken aan een enorme database aan internationale vertalers kunnen wij u 24 uur per dag, 7 dagen per week voorzien van een spoedvertaling. Wat u daarvoor moet doen?

Het enige wat u moet doen is contact met ons opnemen, heeft u grote haast, dan kunt u natuurlijk het beste even met ons bellen op 036-534 89 10 en wij zorgen ervoor dat wij uw project kunnen vertalen met spoed.

Heeft uw vertaling met spoed iets meer de tijd dan binnen 24 uur? Dan kunt u ons offerteformulier invullen, of ons een e-mail sturen. Vermeld in beide gevallen dat het hier gaat over een spoedvertaling.

Grote projecten met ‘onmogelijke’ deadlines

Als het gaat om een grote hoeveelheid tekst met een korte deadline, zoals 400 pagina’s in vier dagen, dan kunt u ook bij ons terecht voor uw vertaling met spoed. Wij splitsen dan de tekst over meerdere vertalers. Op deze manier hebben wij vertaalprojecten gerealiseerd binnen deadlines die door collega-vertaalbureaus als onmogelijk bestempeld worden, zelfs als zij beweren een spoedvertaling aan te kunnen. Dit tot grote tevredenheid van onze klanten!

Bij een spoedvertaling is het de ervaring die telt!

Als ISO gecertificeerd vertaalbureau met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van alle mogelijke talen en vakgebieden is Snelvertaler de uitgelezen partij voor uw spoedvertaling, met inmiddels zo'n 484.000 tot tevredenheid afgeronde vertaalprojecten zijn onze vertalers, projectmanagers en andere ondersteunende diensten door de wol geverfd. Uw project is dus in veilige handen en wij leveren dan ook altijd de hoogste kwaliteit. Of uw project bestaat uit het simpelweg vertalen van teksten, of uw spoedvertalingen te maken hebben met het vertalen van bijvoorbeeld het technische aspect van uw website, u kunt ervan op aan dat onze vertalingen worden afgehandeld door een deskundige vertaler. Natuurlijk is de juiste informatie vergaren wel een van de belangrijkste voorwaarden daarvoor. Uw projectmanager zal u dan ook uitgebreid bevragen over de eisen die u stelt aan het op te leveren document of de op te leveren vertalingen. Onze vertalers werken zeer accuraat en kunnen indien dat nodig mocht zijn ook een beëdigde vertaling verzorgen.

Snelvertaler is van alle (vertaal)markten thuis

Heeft u algemene voorwaarden die voor uw website vertaald moeten worden? Zoekt u een native speaker Arabisch? Heeft u woorden voor een apparaat-interface die in het Nederlands, Duits, Italiaans, Chinees en Zweeds vertaald moeten worden? U kunt het aan ons overlaten. Ook als een project uit meerdere vertalingen bestaat en er dus vraag is naar meer dan een taal werken onze projectmanagers met u samen om uw project volledig afgerond te krijgen. Of dit nu in 4 dialecten Russisch is, van het Frans naar het Spaans, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en laten u niet in de steek, samen leveren wij tijdig uw vertaling op. En natuurlijk doen we dat ook als uw project bestaat uit een simpele vertaling van en naar het Engels.

2020-07-09T11:08:40.6993588Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.