Vertaalbureau Frans: Canadees-, Belgisch- of Frans-Frans

Alle soorten Frans vertaalbureau: Canadees-Frans, Belgisch-Frans en Frans-Frans

Wij helpen u graag verder met uw vertaling Belgisch-, Canadees- of Frans-Frans.

Het Frans wordt niet alleen in Frankrijk gesproken, maar het is ook de moedertaal van Walen (België), Zwitsers, Canadezen en Afrikanen. Zij hebben ieder hun eigen variant van het Frans, met onderlinge verschillen in grammatica en vocabulaire. De landen zijn namelijk ieder op hun eigen wijze beïnvloed door de omstandigheden of door andere talen. Canadees-Frans is bijvoorbeeld een op zichzelf ontwikkelde variant van het Frans uit de 18e eeuw, Afrikaans-Frans is beïnvloed door lokale talen en dialecten en Zwitsers-Frans wordt continu beïnvloed door de andere talen die in het land gesproken worden: het Italiaans en het Zwitserduits. Daarom is het, wanneer u een vertaling Frans nodig heeft, belangrijk dat u ook aangeeft voor welk land de vertaling is. Snelvertaler selecteert dan moedertaalsprekers van het Frans, zodat u verzekerd bent van een vertaling met het juiste taalgebruik.

Onze expertise

U kunt bij ons terecht voor vrijwel ieder vakgebied. Naast juridische, medische en technische vertalingen vertalen wij ook uw reclamecampagne, kinderboek of website. Ook voor een beëdigde vertaling bent u bij ons aan het juiste adres. Een volledig overzicht van de deelterreinen waarbinnen wij vertalen kunt u vinden op de pagina Vakgebieden.


2019-03-14T12:28:57.3197344Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.