Nederland

ISO-gecertificeerd Spaans vertaalbureau

Het Spaans is een wereldtaal die door miljoenen mensen over de hele wereld gesproken wordt.
Snelvertaler beschikt over de ISO 9001 en ISO 17100 certificatie. Omdat wij ons houden aan deze ISO-standaarden is uw vertaling Spaans bij onze vertalers en projectmanagers in goede handen. Wij leveren werk van extreem hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Over het Spaans

Het Spaans (soms ook wel het Castiliaans genoemd) is de moedertaal van meer dan 406 miljoen mensen wereldwijd. Daarmee is deze taal na het Mandarijn (Chinees) de meest gesproken taal ter wereld, helemaal als u zich bedenkt dat nog eens 180 miljoen mensen het Spaans als tweede taal spreken.

Het is een taal die u veel tegen zult komen als u internationaal zakendoet. Omdat onze vertalers thuis zijn in verschillende vakgebieden en ook de verschillende Spaanse dialecten, komt uw boodschap juist aan. Zo weet u dat uw eerste contact met uw doelgroep meteen goed is. Daarmee maakt het niet uit of uw klanten zich in Spanje of een ander Spaanstalig land bevinden, of ze nu het Catalaans of de officiële Spaanse taal spreken: uw boodschap komt gegarandeerd aan.

Wat kost een vertaling bij Snelvertaler?

Helaas kunnen wij u niet een standaardprijs aanbieden voor een vertaling van uw project. Daarvoor is de prijs van te veel verschillende factoren afhankelijk.

Welke documenten kunt u aanbieden ter vertaling?

Vanwege onze jarenlange ervaring kunt u bijna alle documenten aanbieden en zijn wij in staat deze te vertalen. Het maakt dus niet uit of u nu een vertaling wenst van een Word-document, een computer-interface of uw gehele website. Onze systemen en projectmanagers helpen u snel en efficiënt. Zo kunt u in de meeste gevallen binnen een aantal uur uw vertaling verwachten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grootte van uw project.

Hoe vinden we voor uw project de juiste vertaler?

Omdat Snelvertaler al meer dan 20 jaar in deze industrie werkt, hebben wij door onze ervaring een systeem opgebouwd dat in staat is snel de juiste vertaler Spaans voor uw project te boeken. Dit maakt ons vertaalproces extreem efficiënt en daarmee voor u uitermate betaalbaar. Een voorbeeld: u bent een grote speler in de technische sector en wilt voor de Spaanstalige tak van uw bedrijf de HR-onboarding-gids laten vertalen van het Spaans naar het Nederlands. Onze projectmanagers zetten dan onze systemen in om u te koppelen aan een vertaler met expertise binnen zowel de technische sector als Human Resources. Zo weten wij zeker dat het redigeren van uw tekst bijdraagt aan het overdragen van de juiste boodschap in de juiste context. Wij hebben een uitgebreide database aan vertalers die thuis zijn in bijna alle denkbare markten en sectoren. Of u nu in de financiële dienstverlening zit, meer de juridische kant opgaat of dat u een agrarisch bedrijf heeft dat graag zijn algemene voorwaarden wil aanbieden in het Spaans: wij staan voor u klaar. Ook in de medische sector hebben wij een groot aanbod aan experts, die graag uw documenten naar het Spaans vertalen.

Beëdigde vertalingen?

Natuurlijk bieden wij u ook beëdigde vertalingen aan. Bent u particulier? Wij helpen u graag via onze zustersite: Vertaaldocument.nl. Onze experts helpen u daar graag met uw beëdigde vertaling. Bent u echter een corporate of zakelijke klant? Dan kunt u via onze offertemodule uw project aanbieden. U ziet dan meteen hoeveel uw vertaling zal kosten. Het kan natuurlijk zijn dat u specifieke vragen heeft over het gebruik van onze vertaaldiensten. In dat geval kunt u ons bereiken via ons contactformulier.

Spoedvertalingen?

Heeft u extreme spoed met uw vertaling? Ook dan staat Snelvertaler voor u klaar. Het is dan echter wel aan te raden om te bellen naar 036-534 89 10. Onze projectmanagers kunnen dan direct voor u aan de slag. Ook voor spoedvertalingen bieden wij natuurlijk scherpe tarieven.

Meer informatie?

Wellicht dat nog niet al uw vragen beantwoord zijn door deze pagina. Wij verwijzen u dan graag naar onze veelgestelde vragen(FAQ)-pagina, waar wij u proberen te voorzien van alle informatie die ook andere klanten van ons vroegen. Bent u benieuwd in welke vakgebieden wij ons specialiseren? Dan kunt u terecht op onze vertaaldiensten-pagina.

Veelvoorkomende talencombinaties

Net zoals het Nederlands vaak naar het Duits en Engels wordt vertaald, zijn er ook andere veelvoorkomende taalcombinaties waarin wij vertalingen van de hoogste kwaliteit aanbieden.

Onze vertalers zijn dagelijks bezig met goed vertaalde stukken in de volgende taalcombinaties:

 • Nederlands – Spaans
 • Spaans – Nederlands
 • Engels – Spaans
 • Spaans – Engels
 • Portugees – Spaans
 • Spaans – Portugees
 • Spaans – Frans
 • Frans – Spaans
 • Spaans – Arabisch
 • Arabisch – Spaans
 • Spaans – Russisch
 • Russisch – Spaans

Natuurlijk hebben wij ook vertalers in dienst die vanuit minder bekende talen van en naar het Spaans vertalen. Hoe groot of hoe klein het taalgebied dat u probeert te bereiken ook is: Snelvertaler kan u altijd van dienst zijn.