Welkom bij technisch vertaalbureau Snelvertaler.nl

Wat voor soort vertaalprojecten verzorgen wij?

Technische vertalingen perfect gerealiseerd door Snelvertaler

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw technische vertaling!

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in alle technische tekstsoorten, zoals:

  • Handleidingen voor technici en eindgebruikers;
  • Productspecificaties;
  • Veiligheidsvoorschriften en veiligheidsdatabladen;
  • Softwarevertalingen (Resourcebestanden);
  • Helpfiles en e-learning documentatie;
  • Teksten in speciale formaten (CMS Export, XML, INDD etc.)

Technische deskundigheid in huis

Op onze technische afdelingen werken ervaren projectmanagers en vertalers samen met onze inhouse language engineers. Onze vertalers zijn altijd moedertaalsprekers van uw doeltaal en hebben jarenlange ervaring met het vertalen van technische materie. Een specialist vertaalt nu eenmaal beter en sneller, en aangezien bij Snelvertaler snelheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan zorgen wij ervoor dat al onze vertalers gespecialiseerd zijn in een van de technische vakgebieden. De projectmanager is uw aanspreekpunt bij vragen en zorgt voor de technische afhandeling van het project.

Slimme aanpak

Bij ons vertaalbureau wordt de technische deskundigheid gescheiden van de strikte vertaalwerkzaamheden. De technici verzorgen opmaak, lay-out en bestandsconversies en onze vertalers richten zich op waar zij goed in zijn: vertalen!

Over ons vertaalbureau

Op de pagina Referenties voor technisch vertaalwerk vindt u enkele voorbeelden van technische vertaalprojecten die wij succesvol hebben afgerond. Wij zien ernaar uit ook voor u hooggekwalificeerd vertaalwerk te verrichten. Ons bedrijf is lid van de Association of Translation Agencies en de European Union of Associations of Translation Companies en werkt volgens strikte kwaliteitsnormen


Meer informatie:

2017-10-17T13:43:01.7484940Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.