Nederland

Gecertificeerd vertaalbureau Turks

U bent op zoek naar een vertaler Turks, maar waar vindt u deze?

Snelvertaler is uw partner voor uw Turkse vertalingen binnen elke sector of vakgebied.

Omdat wij geen in-house vertalers in dienst hebben, maar professionals hebben over de hele wereld hebben. Kunnen wij snel een vertaler vinden die voor u aan de slag gaat met uw Turkse vertaling, daarmee kunnen we u vertaling ook buiten gebruikelijke kantoortijden voor u voor elkaar krijgen.

Turks vertalen

De meeste mensen kennen Turkije als een populair vakantieland. Veel van onze vertalingen zijn dan ook voor de toeristenbranche. Om goed voor de dag te komen als toeristische bestemming in Turkije heeft u waarschijnlijk behoefte aan Turkse vertalingen van bijvoorbeeld brochures, folders maar natuurlijk ook uw website. In alle gevallen kunnen wij u bijstaan om uw vertaling te realiseren, en kunt u er van uitgaan dat wij ruime ervaring hebben met dit soort Turkse vertaling.

Andere sectoren waar Turks vertaalbureau Snelvertaler u ook van dienst kan zijn.

Omdat vertaalbureau Snelvertaler al meer dan 20 jaar actief is op de internationale vertaalmarkt, vertalen wij binnen alle sectoren en vakgebieden.

Enkele voorbeelden van vakgebieden waarin wij uw Turkse vertaling ook graag voor u realiseren:

Als u de overige vakgebieden wilt inzien waarin wij Turks kunnen vertalen, dan doet u dat door hier te klikken.

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen over onze vertalingen

Met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende sectoren is het vanzelfsprekend dat wij onze klanten voor ons laten spreken. Hieronder vindt u een aantal testimonials van onze klanten.

Turks vertaalbureau

José ter Mors-van Ostaden

Director Internal Communications
Trivium Packaging

Als internationale onderneming werken we al vele jaren met Snelvertaler. Wij zijn zeer tevreden over de snelle doorlooptijd van onze projecten naar de 20 talen die wij binnen ons bedrijf voeren.

Turks vertaalbureau

Gecertificeerd Turks vertaalbureau

Vertaalbureau Snelvertaler is ISO 9001 gecertificeerd en werkt conform ISO 17100. Hiermee heeft u de garantie dat ons vertaalbureau en onze vertalingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en garanderen wij de hoogste kwaliteit.

Ervaren Turkse vertalers

Nederland heeft een grote Turkse gemeenschap. Sinds 2019 wordt het aantal inwoners in Nederland met een Turkse achtergrond geschat op meer dan 410.000.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er vanuit deze gemeenschap veel vraag is naar professionele vertalingen. Wij als internationaal vertaalbureau ondersteunen dan ook graag deze gemeenschap bij het vertalen van documenten en andere projecten.

Wij vertalen Turks vaak naar het Nederlands, maar ook bijvoorbeeld naar het Duits of Engels.

Turks vertaalbureau Snelvertaler werkt alleen samen met de hoogst gekwalificeerde Turkse vertalers om zo een zo goed mogelijke vertaling voor u te realiseren.

Vertaalbureau Snelvertaler voor uw Turkse vertalingen en vertalers

Binnen 5 minuten weet u wat de prijs is voor uw Turkse vertaling.

Klanten van vertaalbureau Snelvertaler weten het snelst waar ze aan toe zijn als ze onze vernieuwde en unieke offertemodule voor vertalingen gebruiken.

Het proces voor het inschatten van de prijs van uw opdracht is heel simpel:

 1. Upload de te vertalen bestanden aan en geef ook op in welke taal deze is opgesteld, wij noemen dit de brontaal.
 2. Geef aan welke sector uw vertaling toe behoort, of laat onze projectmanager dit voor u beslissen.
 3. Vertel ons in welke taal of talen u uw vertaling aangeleverd wil hebben.
 4. Ons offertesysteem berekent uw mogelijkheden, op basis van de hoeveelheid woorden en uw gewenste levertijd tonen wij u een aantal opties waarbij wij u altijd de scherpste prijs bieden.
 5. U kiest of u meteen wil bestellen of een offerte wil ontvangen.
 6. U vult het land in vanuit waar u uw bestelling doet.
 7. Vul alle benodigde gegevens in zoals uw naam, e-mail en adresgegevens en gaat akkoord met onze algemene voorwaarden.
 8. U klikt op verzenden en volgt eventueel de betaalinstructies op.

Hierna ontvangt u van ons een bevestiging van uw bestelling en gaan onze projectmanagers en vertalers meteen aan de slag om uw project van of naar het Turks te vertalen, wij nemen contact met u op als dat nodig is en zorgen ervoor dat uw vertaling binnen de u aangevraagde termijn is voltooid.

Vertaalbureau Snelvertaler is VViN lid.

Vertaalbureau Snelvertaler is lid van de Vereniging van Tolk- en vertaalbureaus in Nederland.

Omdat wij lid zijn van de VViN heeft u de extra garantie dat wij:

 • ISO gecertificeerd zijn
 • Wij ons houden aan de gedragscode van de VViN
 • U vanzelfsprekend kunt rekenen op duidelijke afspraken over kosten en levertijden, en dienstverlening die klopt.
 • Gebruik kunt maken van de geschillenregeling van de VViN als u onverhoopt ontevreden bent over uw vertaling en er met ons niet uitkomt.

Bij vertaalbureau Snelvertaler is dienstverlening die klopt, iets waar wij al meer dan 20 jaar met veel trots aan werken.

Vertalen met de nieuwste technieken

Vertaalbureau Snelvertaler maakt gebruik van de nieuwste software en technieken voor het realiseren van uw vertaling. Daarmee zijn onze vertalingen niet alleen snel en van de beste kwaliteit, maar door het toepassen van bijvoorbeeld een vertaalgeheugen besparen wij onze vertalers ook nog eens werk. En dat merkt u aan de prijs.

Door het opzetten van een vertaalgeheugen voor uw project, maar ook voor u als bedrijf hoeven terugkerende tekstgedeelten slechts een maal vertaald te worden.

Niet alleen voor uw huidige Turkse vertaling, maar ook voor opdrachten die u de volgende keer door ons zou willen laten vertalen.

Een vertaalgeheugen dat wij opstellen voor u als klant noemen wij een klantspecifiek vertaalgeheugen, doordat onze software dit voor u bewaart heeft u in de toekomst vaak voordeel van lagere prijzen omdat wij een deel van uw project wellicht al een keer voor u vertaald hebben.

Daarmee kan ons vertaalbureau u de scherpste prijzen garanderen en u snel van dienst zijn.

Tolkdiensten

Wij hebben buiten een enorme expertise in tekstuele vertalingen in het Tuks ook erg veel ervaring als het gaat om het direct vertalen van het gesproken woord, naar het gesproken woord. Daarmee bedoelen we uiteraard een tolk, die “live” een gesprek voor u kan vertalen.

Onze tolken zijn natuurlijk moedertaalsprekers en kunnen u bijstaan via de telefoon of een videogesprek. Ze kunnen indien nodig ook zelf aanwezig zijn bij uw evenement of afspraak, om zo live zorg te dragen voor het goed overkomen van uw boodschap naar uw publiek.

Als u ons belt, bespreken onze projectmanagers met u gericht de opdracht, zodat het juiste type tolk gevonden kan worden: consecutief, simultaan of wellicht een gebarentolk. Zo ziet u dat het Duits voor ons geen geheimen meer heeft.

Siparişinizi almak için sabırsızlanıyoruz!

Frequent vertaalde talencombinaties met Turks

 • Engels – Turks
 • Turks – Engels
 • Turks – Nederlands
 • Nederlands – Turks
 • Duits – Turks
 • Turks – Duits

De bovenstaande lijst omvat de meest voorkomende talencombinaties die onze Turkse vertalers dagelijks tegenkomen.