Ben jij enthousiast, leergierig, klantgericht, commercieel en werk je graag in een divers en sociaal team?

Kom werken bij Snelvertaler als Accountmanager

Vertaalbureau Snelvertaler, internationaal onderdeel van Fasttranslator en daarmee een van de grootste vertaalbureaus in Europa, werkt vanuit diverse kantoren in Europa. Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze snelle service en hoge kwaliteit vertaalwerk. Die kwaliteit bereiken we door ons enthousiaste team van projectmanagers en accountmanagers. Ons klantenbestand is net zo divers als ons team en dat maakt het werken bij Snelvertaler leuk en verrassend.

Voor ons Nederlandse team in Almere zijn we op zoek naar een (Junior) Accountmanager.

Werkervaring als Accountmanager is geweldig, maar een ambitieuze starter wijzen is welkom! Toon je enthousiasme voor deze functie door je motivatiebrief en wij leren je de fijne kneepjes van het vak.

Wat houdt de functie in?

Als Accountmanager ben je belangrijk voor onze klanten. Je gaat niet zelf vertalen, maar zoekt de juiste opdrachten voor ons team en samen met de projectmanager selecteer je de juiste groep vertalers voor onze klanten.

Je hebt op allerlei manieren contact met onze opdrachtgevers. Je gaat bij onze klanten langs, bezoekt ze op beurzen of pakt de telefoon. Ook maak je offertes en belt deze na. Je vindt het dus leuk om contact te onderhouden met klanten bij bedrijven en je zoekt contact met bedrijven die volgens jou bij ons klant moeten worden. Uiteindelijk zorg je ervoor dat de wensen van de klant gerealiseerd worden en draag je je steentje bij aan het commerciële succes van het gehele team.

Bij ons ziet iedere dag er anders uit: onze accountmanagers zijn er dan ook aan gewend om snel te schakelen, voortdurend prioriteiten te stellen en verschillende taken naast elkaar uit te voeren. Een enerverende functie met veel ruimte voor zelfontplooiing op verschillende vlakken. Jouw ideeën om het succes te vergroten zijn welkom!

Wat past bij ons?

 • Een afgeronde HBO- of MBO-opleiding in een commerciële richting of een taalkundige opleiding.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en (liefst ook) Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Iemand die het fulltime met ons uithoudt, of in ieder geval 4 dagen per week.
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden en het leuk vinden om met verschillende opdrachtgevers om te gaan. En laten we het contact met de collega's ook niet vergeten natuurlijk.
 • Goed bekend met MS Office-programma's. Daarnaast is ervaring met CAT-tools, zoals Trados, een pré. Heb je dit laatste niet, dan leren wij je dat gewoon.
 • Leergierig, commercieel, ambitieus, klantgericht, accuraat en voordat we het vergeten; commercieel.
 • Onze klanten zitten overal in het land. Een rijbewijs is dus wel heel erg handig.

Wat bieden we?

 • Een leuke, gevarieerde en zelfstandige functie.
 • Een informele en ambitieuze sfeer met diverse en internationale collega's.
 • Interne opleidingen die aansluiten bij jouw niveau en wensen, bijv. op commercieel vlak.
 • Uitzicht op een vast contract.
 • Een goed salaris en deelname aan de winstdelingsregeling.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en leuke teamuitjes.
 • Een modern kantoor in Almere op loopafstand van het station.
 • Thuiswerken.

Solliciteren
Spreekt de vacature je aan en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Solliciteer dan direct via work@fasttranslator.com. Naast de gebruikelijke gesprekken bestaat er ook de mogelijkheid om een dagdeel met ons mee te kijken. Neem vooral contact op met Jos op nummer 0640765800. Hij kan je veel meer vertellen over de functie.


ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.