Fasttranslator / Snelvertaler is opgericht in 2000. Het businessmodel van de onderneming is gebaseerd op goede klantenservice ondersteund door hoogwaardige technologie. In achttien jaar tijd heeft het bedrijf zijn naam gevestigd als internationaal hoog aangeschreven leverancier van professionele tolk- en vertaaldiensten in meerdere Europese landen en de Verenigde Staten.

Het Nederlandse team van vertaalbureau Snelvertaler opereert vanuit Almere en Utrecht en bestaat uit een enthousiaste groep mensen, jong en oud. Zij vormen de spil tussen de bedrijven en overheden die van onze diensten gebruik maken en de duizenden aan ons verbonden vertalers wereldwijd.

Voor de begeleiding van de groei op onze thuismarkt zoeken wij een

Manager Landenteam Nederland (FT)

Belangrijkste taak van de Manager zal zijn om, samen met zijn/haar Team Leader, een team van ca. 20 projectmanagers en Language Engineers te begeleiden richting onze jaarlijkse harde en zachte targets. Daarnaast onderhoudt u extern contacten met klanten inzake grote vertaaltrajecten, klachtenafhandeling e.d.

Binnen onze organisatie rapporteert u aan de Senior Manager Operations Europe en werkt u samen met managers van andere landenteams. Snelvertaler beschikt over een Back Office dat ondersteunt op het gebied van Finance, HR en ICT.

Wat vragen wij?

  • U heeft een commerciële drive en werkt graag samen met anderen naar een concreet doel;
  • U heeft ervaring met leiding geven aan, en coachen van een team dat zich intensief met het bedienen van klanten in diverse sectoren bezighoudt;
  • U hebt ervaring met klantcontact op managementniveau;
  • Ervaring met de vertaalwereld is een pré, maar niet noodzakelijk; goede communicatieve vaardigheden in het Engels zijn dat wel;
  • U heeft een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau.

Wat bieden wij?

Het gaat om een leuke baan in een bedrijf dat waarde hecht aan een goede balans tussen werken en leven. Hard werken, met plezier en binnen een informele werksfeer is onderdeel van ons succes. We hebben korte lijnen, geven coaching on the job, en bieden de mogelijkheid tot thuiswerken. Verder kennen we een bonusregeling op basis van teamresultaat.

Procedure

Meer weten over deze mooie baan? Bel of e-mail met Jos Fuchs, Senior Manager Europe. Jos is bereikbaar via 06-40765800 en Jos.Fuchs@fasttranslator.com.

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.