Voor ons Deense team zijn wij per direct op zoek naar een goed Deens sprekende:

Projectmanager vertalingen Deense markt (Parttime mogelijk)

Onze teams in Utrecht en Almere verzorgen dagelijks tientallen vertaalopdrachten voor klanten in Noorwegen, Denemarken en Finland.

Functieprofiel

Als projectmanager voor de Deense markt ben je de centrale persoon tussen onze Deense klanten en de bij ons aangesloten vertalers wereldwijd. Je begeleidt het vertaalproces, maakt offertes, belt veel, en draagt bij aan het commerciële succes van het team. Je zorgt ervoor dat de klantwensen gerealiseerd worden door de vertalers. Iedere dag ziet er anders uit: onze projectmanagers kunnen dan ook snel schakelen, ad hoc oplossingen vinden, en verschillende taken tegelijk uitvoeren.

Functie-eisen

  • Afgeronde hbo- of WO-opleiding (N.B. dit hoeft niet per se een taalopleiding te zijn!)
  • Uitstekende beheersing van de Deense taal, mondeling en vooral schriftelijk
  • Goed bekend met Outlook, Word en bijvoorbeeld Excel
  • Leergierig, ambitieus en klantgericht
  • Tenminste 24 uur per week beschikbaar

Onze ideale kandidaat heeft een open persoonlijkheid en een brede algemene kennis. Je hebt namelijk met een enorme diversiteit aan klanten te maken; van autobandenproducenten tot bouwers van windmolens, tot auteurs en medici. In een hecht team werken gaat je prima af. Je hebt een commerciële instelling en bent flexibel. Je bent goed in het vasthouden van de regie en uiteraard heb je een goed taalgevoel. Brede kennis van de Deense cultuur en het zakenleven zullen je veel succes brengen in deze baan. We zijn op zoek naar iemand die een lang dienstverband voor ogen heeft. Onze klanten stellen een langdurige vaste relatie met onze projectmanagers op prijs.

Wat bieden wij?

Een leuke, gevarieerde en zelfstandige functie bij een internationaal groeiend bedrijf. De sfeer is informeel, collegiaal en ambitieus. Er is uitzicht op een vast contract. Het salaris is marktconform en daarnaast kent ons vertaalbureau een aantrekkelijk bonussysteem. De functie is vacant op ons kantoor in Almere, maar kan ook ingevuld worden op ons kantoor in Utrecht. We leiden je intern op, zowel op commercieel vlak, als voor de technische kant van het werk.

Solliciteren

Mail je cv en motivatiebrief naar: work@fasttranslator.com t.a.v. Jos Fuchs (Senior-Manager Europe).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.