Voor ons Nederlandse team zijn wij per direct op zoek naar een fulltime:

Project Manager Vertalingen

Functieprofiel
Als (junior) Project Manager ben je de centrale persoon tussen klanten en vertalers. Je vertaalt niet zelf, maar zoekt de juiste vertaler voor iedere opdracht. Je begeleidt het hele vertaalproces, maakt offertes, belt veel met onze opdrachtgevers en onze vertalers, zorgt ervoor dat de wensen van de klant gerealiseerd worden en draagt je steentje bij aan het commerciële succes van het gehele team.

Bij ons ziet iedere dag er anders uit: onze projectmanagers zijn er dan ook aan gewend om snel te schakelen, voortdurend prioriteiten te stellen en verschillende taken naast elkaar uit te voeren. Een enerverende functie met veel ruimte voor zelfontplooiing.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO of WO-opleiding (N.B. dit hoeft niet per se een taalopleiding te zijn!)
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden
  • Goed bekend met MS Office
  • Leergierig, ambitieus en klantgericht

Onze ideale kandidaat heeft een enthousiaste persoonlijkheid en een grote algemene kennis. In een hecht team werken gaat je prima af. Je hebt een commerciële instelling en bent flexibel. Je bent goed in het behouden van de regie en handig met een computer (MS Office). Uiteraard heb je een goed taalgevoel.
1 tot 3 jaar werkervaring vinden we prachtig, maar een ambitieuze starter wijzen we zeker niet zomaar af. Overtuig ons van je enthousiasme voor deze functie en wij leren je de fijne kneepjes van het vak.

Wat bieden wij?
Een leuke, gevarieerde en zelfstandige functie bij een internationaal groeiend bedrijf. De sfeer bij Snelvertaler is informeel, collegiaal en ambitieus. Er zijn goede doorgroeimogelijkheden en er is uitzicht op een vast contract. Het salaris is marktconform en daarnaast kent Snelvertaler een winstdelingsregeling. De functie is beschikbaar op één van onze kantoren in Utrecht of Almere, op loopafstand van het treinstation. Wij leiden je intern op, zowel op commercieel vlak als voor de technische kant van het werk. Daarnaast leren wij ook graag van jou.

Solliciteren

Mail je cv en motivatiebrief naar: work@fasttranslator.com t.a.v. Ralph van het Nederend (Manager Nederland).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR