Nederland

Medische vertalingen

Als vertaalbureau met een medisch specialisme weten wij welke vertalers thuis zijn in de diverse deelgebieden van de medische wetenschap. Wij kennen het medische vakgebied en de vertalingen die ervoor nodig zijn.

Lees meer

Financiële vertalingen

O.a. verzekeringsmaatschappijen en banken: we mogen ze tot onze klantenkring rekenen. Voor financiële vertalingen is specifieke kennis van de markt en het jargon nodig. Onze gespecialiseerde vertalers staan klaar om u te voorzien van een hoogwaardige financiële vertaling.

Lees meer

Technische vertalingen

Op onze technische afdelingen werken ervaren projectmanagers en vertalers samen met onze inhouse language engineers. Onze vertalers zijn altijd moedertaalsprekers van uw doeltaal en hebben jarenlange ervaring met het vertalen van technische materie. 

Lees meer

Video vertalen

Als modern bedrijf wilt u natuurlijk graag alle mogelijke kanalen inzetten voor uw marketing en klantenwerving.

Met het ontstaan van online videoplatformen als YouTube, Instagram-tv en niet te vergeten TikTok, is het zaak om niet alleen video-content te maken, maar ook te zorgen voor de juiste vertaling voor uw doelgroep.

Lees meer

Website vertalen

Op zoek naar een betrouwbaar vertaalbureau dat uw website kan vertalen? Dan bent u bij Snelvertaler aan het juiste adres. Wij zijn thuis in alle bekende (en onbekende) CMS en programmeertalen. WordPress, Drupal of Joomla? Daar draaien we onze hand niet voor om.

Lees meer

Juridische vertalingen

Een van onze meest gevraagde vertalingen zijn vertalingen binnen het juridische vakgebied. Beëdigde vertalingen voor de zakelijke markt zijn daar geen uitzondering op. Wij zijn bekend met alle deelterreinen van de rechtspraak en de juridische wereld. Wij leveren juridische vertalingen van hoge kwaliteit. 

Lees meer

HRM / P&O vertaling

Ook binnen HRM zijn vertalingen nodig. Denk aan een diploma of een cv, maar ook een personeelsreglement of een ontslagbrief. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige vertalingen binnen het HRM-vakgebied.

Lees meer

Automotive

Elke branche is een wereld op zich en heeft een geheel eigen terminologie, zo ook de automotive sector. Onder het vakgebied automotive past alles wat te maken heeft met de auto-industrie. 

Verpakkingsindustrie

Wilt u een productverpakking laten vertalen? Snelvertaler heeft jarenlange ervaring in het vertalen van productverpakkingen.

Zakelijke communicatie

Een goede vertaling heeft net zoveel informatieve kracht als het origineel. Ons vertaalbureau heeft veel ervaring met allerlei zakelijke vertalingen.

Commercieel

Wilt u uw commerciële boodschap in het buitenland gaan verkondigen? Bij Snelvertaler bent u aan het juiste adres.

Wetenschappelijke vertalingen

Wij kunnen u ook hooggespecialiseerde vertalingen aanbieden, waarbij we kunnen bogen op meer dan 20 jaar ervaring. Onze wetenschappelijke vertalingen gebeuren in directe samenspraak met de auteur. Zo kunnen wij u een hoogwaardige vertaling aanbieden, zoals u kunt verwachten van een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.