Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Snelvertaler.nl vertaalt uw teksten naar het Armeens

Bent u op zoek naar een vertaalbureau dat snel en goed uw teksten vertaalt? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Dankzij het netwerk van vertalers kunnen we vertalingen verzorgen van onder andere economische, juridische, wetenschappelijke en medische documenten. Ook persoonlijke papieren, zoals diploma’s, testamenten of cv’s worden door ons vertaald van of naar het Armeens.

Oost- of West-Armeens

De Armeense taal kent 2 dominante dialecten. West-Armeens is het dialect dat gesproken en geschreven wordt in Armenië en door Armeniërs die elders in Europa of Noord-Amerika gevestigd zijn. Oost-Armeens is het dialect dat in Iran wordt gesproken en door een minderheid in Armenië zelf. Geeft u duidelijk aan bij het aanvragen van de offerte of het verstrekken van de opdracht welke doelgroep u voor ogen heeft.

Dienstverlening door erkende vertalers

Snelvertaler werkt met erkende vertalers; hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u teksten goed vertaald worden. U kunt bij ons terecht voor het laten vertalen van al uw teksten. Wij zijn zowel ondernemers als particulieren graag van dienst. Vertaalwerk kan digitaal naar ons verzonden worden, maar zelf de documenten afgeven op ons werkadres is ook mogelijk.

Offerte aanvragen

Vertaalbureau Snelvertaler geeft u een duidelijk overzicht van de kosten die gemoeid zijn met het door u gewenste vertaalwerk. U kunt een offerte aanvragen met behulp van het offerte-formulier. U kunt ook de gehele tekst in een bestand naar ons e-mailen. Vergeet dan niet te vermelden wanneer uw tekst gereed moet zijn. We sturen u zo snel mogelijk een prijsopgave toe.

Onze Armeense vertalers staan voor u klaar!

2019-10-30T15:43:57.6281682Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.