Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Snelvertaler; voor uw vertalingen Duits naar Chinees

Vertaalbureau Snelvertaler levert al jarenlang vertalingen in de talencombinatie Duits-Chinees en vice versa. Wij selecteren vertalers die deskundig zijn in een eigen vakgebied. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld commerciële, juridische, financiële, technische, medische en algemene vertalingen vanuit het Chinees naar het Duits en andersom.

Duitse vlag button

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

De taal

De Chinese taal is een van de grootste talen ter wereld. Omdat China ook in de westerse wereld steeds meer gaat betekenen voor de economie, zijn er steeds meer vertalingen van en naar het Chinees nodig. Het Chinees overkoepelt eigenlijk meerdere talen, maar globaal genomen zien de meeste mensen het Mandarijn als ‘Chinees’. Voor iedere variant van het Chinees vindt u bij ons de juiste vertaler.

De Duitse taal wordt vooral gesproken in Duitsland en Oostenrijk. Maar ook in vele Oost-Europese landen is het een belangrijke taal, vooral op het gebied van handel en zakendoen. Snelvertaler heeft kantoren in Duitsland en beschikt dus over een grote database aan Duitse vertalers.

De vertalers in onze database

Wij werken uitsluitend samen met hooggekwalificeerde vertalers die al jaren vertalen. Voor uw Chinese vertaling selecteren wij een vertaler die het Chinees als moedertaal heeft. Onze Chinese vertalers zijn verspreid over Amerika, Taiwan, Singapore en natuurlijk China. Aangezien zij ter plekke aanwezig zijn, heeft u als klant het voordeel dat uw vertalingen volledig idiomatisch correct zijn en zijn afgestemd op lokale gebruiken en zegswijzen. Verouderd taalgebruik wordt vermeden en al onze Chinees/Duitse-vertalers hebben zich gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Voor bijvoorbeeld reclameteksten, een brochure, nieuwsbrief of website zetten wij vertalers met een marketinggerichte schrijfstijl in. Op aanvraag zoeken we ook een geschikte copywriter voor uw webteksten. Officiële documenten, zoals zakelijke overeenkomsten, worden bij ons uitsluitend vertaald door vertalers met een juridische specialisatie. Desgewenst kunnen wij ook een beëdigde vertaling verzorgen.

2019-12-22T16:24:58.6248470Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.