Vertaalbureau Deens – Engels

De Deense en de Engelse taal komen regelmatig met elkaar in aanraking. Zo is het Engels in Denemarken een wijdverbreide taal; vrijwel iedereen onder de 65 spreekt Engels. Het Deens en het Engels zijn Germaanse talen, ze stammen van dezelfde oertaal af: het Oergermaans. Het Deens zelf bevat nu ook steeds meer Engelse leenwoorden. Wanneer er echter een tekst vanuit het Deens naar het Engels vertaald moet worden, is het verstandig om dit door professionele en ervaren vertalers te laten doen die kennis van zaken hebben. Vertaalbureau Snelvertaler heeft met beide talen reeds jarenlang ervaring en is daarom bij uitstek geschikt om uw teksten vanuit het Deens naar het Engels te vertalen.

De juiste vakkennis

Half Deense en half Engelse vlag

We verzorgen ook uw Deens-Engelse vertaling tegen een scherp tarief.

Een belangrijk aspect van de vertalers die voor Snelvertaler werken, is dat ze kennis hebben van het onderwerp van het te vertalen document. Zo worden ook vaktermen op de juiste manier vertaald. Voor elk vakgebied heeft ons vertaalbureau een gespecialiseerde vertaler, die uw teksten vanuit het Deens naar het Engels kan vertalen. Overigens is de moedertaal van de vertaler in dit geval Engels. We zorgen er namelijk altijd voor dat de vertalers de doeltaal als moedertaal hebben. Daarnaast hebben diezelfde vertalers uiteraard ook een uitstekende kennis van de brontaal, in dit geval het Deens. Op die manier kunt u uitgaan van een goede kwaliteit van de vertaling.

Eigen kantoren

Ons vertaalbureau is van oorsprong Nederlands, maar heeft inmiddels kantoren in meerdere landen. Voor u is het wellicht het handigst als u contact opneemt met onze professionele adviseurs in Nederland. Maar, als u de taal zelf ook spreekt kun u ook contact opnemen met onze lokale kantoren. Bijvoorbeeld:

Londen
Longcroft House
2 - 8 Victoria Avenue
London   EC2M 4NS
United Kingdom
+44 20 3807 4476
Hurtigoversætter Kopenhagen

Lyngbyvej 20
2100   København Ø
+45 3915 8180

2019-02-20T15:12:55.8729001Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.