Vertaalbureau Deens – Engels

De Deense en de Engelse taal komen regelmatig met elkaar in aanraking. Zo is Engels in Denemarken een wijdverbreide taal; vrijwel iedereen onder de 65 spreekt Engels. Het Deens en het Engels zijn Germaanse talen, ze stammen van dezelfde oertaal af: het Oergermaans. Het Deens zelf bevat nu ook steeds meer Engelse leenwoorden. Wanneer er echter een tekst vanuit het Deens naar het Engels vertaald moet worden, is het verstandig om dit door professionele en ervaren vertalers te laten doen die kennis van zaken hebben. Vertaalbureau Snelvertaler heeft met beide talen reeds jarenlang ervaring en is daarom bij uitstek geschikt om uw teksten vanuit het Deens naar het Engels te vertalen. We hebben over de hele wereld vertalers werken, onder andere in Denemarken en Engeland, die elk ervaring hebben opgebouwd binnen hun eigen vakgebied.

Diepgegronde kennis

Deens Engels vertaalbureau Snelvertaler voor al uw vertalingen.

We verzorgen ook uw Deens-Engelse vertaling tegen een scherp tarief.

Een belangrijk aspect van de vertalers die voor Snelvertaler werken, is dat ze kennis hebben van het onderwerp van het te vertalen document. Zo worden ook de voorkomende vaktermen op de juiste manier vertaald. Voor elk vakgebied heeft ons vertaalbureau een gespecialiseerde vertaler, die uw teksten vanuit het Deens naar het Engels kan vertalen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan technische of medische vertalingen, maar ook aan vertalingen op het gebied van toerisme en cultuur. Overigens is de moedertaal van de vertaler in dit geval Engels. We zorgen er namelijk altijd voor dat de vertalers de doeltaal als moedertaal hebben. Daarnaast hebben diezelfde vertalers uiteraard ook een uitstekende kennis van de brontaal, in dit geval het Deens. Op die manier kunt u uitgaan van een goede kwaliteit van de vertaling.

Aarzel niet om contact op te nemen!

Heeft u nog vragen of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Onze projectmanagers zullen uw vragen graag beantwoorden en helpen u vanzelfsprekend verder wanneer u ergens niet uitkomt. Neem contact met ze op! Ook kunt u via de e-mail vrijblijvend een offerte aanvragen door simpelweg de te vertalen tekst op te sturen. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte is ook mogelijk via het offerteformulier op de website. U ontvangt dan binnen een uur een offerte van een van onze projectmanagers.

2017-05-29T07:50:13.3040811Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.