Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Duits – IJslands

Voor uw vertalingen Duits-IJslands gaat u naar Snelvertaler

Onze projectmanagers vinden meteen de juiste IJslandse vertaler voor u. Neem meteen contact met ze op!

De IJslandse taal heeft diverse leenwoorden uit de Duitse taal. Hoewel de bewoners van IJsland zichzelf vroeger zagen als bewakers van de taal en de cultuur en om deze reden alles deden om andere talen buiten de grenzen te houden, zijn er in de loop der tijd toch behoorlijk wat leenwoorden in de IJslandse taal gekomen. Een aantal van deze leenwoorden is afkomstig uit het Duits. Een andere taalovereenkomst is dat het Duits en het IJslands allebei tot de Indo-Europese talenfamilie behoren. Verder hebben de talen weinig overeenkomsten. Dat wil echter niet zeggen dat de talen niet met elkaar in aanraking komen. De talen komen juist erg vaak met elkaar in aanraking. Dat komt onder andere door politieke betrekkingen, maar ook doordat er zaken worden gedaan tussen bedrijven die afkomstig zijn uit landen waar beide talen gesproken worden. Dan is het natuurlijk handig als u de beschikking heeft over een vertaling. Vertaalbureau Snelvertaler kan u op een uitstekende manier helpen bij het vertalen van uw documenten vanuit het Duits naar het IJslands. Niet alleen hebben onze vertalers ontzettend veel ervaring, ze hebben zich ook nog eens gespecialiseerd in vele verschillende vakgebieden.

IJslands als moedertaal

Het feit dat dat onze vertalers gespecialiseerd zijn in zoveel verschillende vakgebieden, levert voordelen op voor iedereen. Natuurlijk kunt u daar als klant van meeprofiteren. Wanneer u bijvoorbeeld teksten wilt laten vertalen over het milieu, zal er een vertaler aan werken, die zeer veel ervaring heeft met dit onderwerp. Dat betekent dat de vertaling veel beter verzorgd zal zijn. Dat is echter nog niet alles. Wij zorgen er namelijk ook voor dat de vertaler altijd de doeltaal van de vertaling als moedertaal zal spreken. Als uw document vertaald moeten worden vanuit het Duits naar het IJslands, zal dat dus gedaan worden door een vertaler die IJslands als moedertaal spreekt.

Persoonlijk contact

Wilt u weten hoe vertaalbureau Snelvertaler het voor elkaar krijgt om altijd weer kwalitatief hoogstaande vertalingen te maken? Of wilt u weten hoe alles in zijn werk gaat bij onze organisatie? U kunt altijd contact met ons opnemen. Onze projectmanagers zijn elke dag via de telefoon bereikbaar en zullen u graag helpen al uw vragen en problemen. Gedurende het vertaalproces mag u uiteraard ook altijd contact met ze opnemen, zij staan u graag terzijde. Ook kunt gemakkelijk een offerte aanvragen. Stuur ons een e-mail met als bijlage het te vertalen document of voeg het document bij het offerteformulier dat u op onze website kunt vinden. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-11-04T12:50:32.6364294Z
Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Nicolette van Neer een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.