Vertaalbureau Duits – Noors

Ook al lijken de Duitse en de Noorse taal niet sterk op elkaar; toch zijn beide afkomstig van dezelfde oertaal en behoren ze ook allebei tot de Germaanse talen. Wanneer men naar beide talen luistert, zijn er echter weinig overeenkomsten te vinden tussen de talen. Wel zijn er in de Noorse taal soms wat leenwoorden te vinden die veel op Duitse woorden lijken. Beiden landen hebben wel in vele opzichten met elkaar te maken. Niet alleen liggen Noorwegen en Duitsland niet ver van elkaar vandaan; ook horen ze allebei bij de Europese Unie en zijn er op deze wijze veel politieke en handelsbetrekkingen tussenbeide landen. Wanneer u op zoek bent naar een vertaling vanuit het Duits naar het Noors, bent u bij vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Dankzij ons zorgvuldig opgebouwd netwerk en de ruime ervaring en kennis van onze vertalers zijn wij uitstekend in staat om u van dienst te zijn bij deze vertalingen.

Vertalers met een specialisme

Duits-Noors vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers staan u graag te woord. Vraag nu een offerte bij ze aan!

Het vertalen van teksten kan mis gaan bij de kleinste dingen. Zo kunnen woorden op een verkeerde manier worden omschreven en is er ook het gevaar dat door de vertaling van de tekst de toon van de tekst zo veranderd is, dat het doel compleet voorbij geschoten wordt. Het is daarom belangrijk om met vertalers te werken die van deze verschillen op de hoogte zijn en hier ook rekening mee houden. Vertaalbureau Snelvertaler werkt uitsluitend met vertalers die hier op in kunnen spelen. Ook spreken onze vertalers altijd de doeltaal van de vertaling, in dit geval het Noors, als moedertaal. Zo weten ze exact hoe de vertaling overkomt en of het op de juiste manier wordt vertaald. Daarnaast zijn onze vertalers ook nog eens gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Zo zijn er vertalers die zich enkel bezig houden met het vertalen van technische beschrijvingen, maar ook vertalers die toeristische of culturele teksten vertalen. Door deze specialisaties zijn onze vertalers niet alleen perfect op de hoogte van beide talen, maar weten ze ook alles over het onderwerp van uw te vertalen tekst af.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

U kunt bij ons eenvoudig een offerte aanvragen. U hoeft alleen maar een e-mail naar ons te sturen met te vertalen document of het offerteformulier op onze website in te vullen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Voor vragen kunt u contact opnemen met een van onze projectmanagers! Zij helpen u graag verder met verdere informatieverstrekking of het aanvragen van een vertaling.

2019-03-20T08:38:50.0662571Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.