Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Duitse vertalingen in Oostenrijk

Wanneer het op vertalingen Nederlands – Duits aankomt, dient er niet alleen rekening gehouden te worden met het gebruik van de juiste terminologie en foutloosheid wanneer het op vertalingen aankomt, ook de juiste variant is belangrijk. Het Duits wat men in Oostenrijk hanteert is immers niet hetzelfde als het Hoogduits. Vertaalbureau Snelvertaler heeft kantoren in zowel Graz als Wenen en onderhoudt hier ook intensief contact mee. Voor uw vertaling Duits in Oostenrijk kunnen wij dus ook bouwen op ons vertalerbestand in deze kantoren. Zo wordt uw tekst vertaald met hoge kwaliteit in de juiste variant van het Duits.

Oostenrijks vertaalbureau Snelvertaler, vertalingen vanuit Wenen en Graz.

Vanuit ons kantoor in Wenen verzorgen we de beste vertalingen voor u.

Ervaring van vertaalbureau Snelvertaler

De beste vertaling voor de beste prijs krijgt u het snelst bij vertaalbureau Snelvertaler. Vanuit een van onze kantoren in Wenen en Graz onderhouden wij een netwerk van gediplomeerde vertalers die Duits als moedertaal hebben. Uw vertaling vanuit het Nederlands naar het Duits is dus altijd in deskundige handen. Vooral omdat onze vertalers stuk voor stuk een expertiseterrein hebben waarop zij uitgebreid ervaring op hebben gedaan. Onze Oostenrijkse vertalers zijn natuurlijk op de hoogte van de typische verschijnselen van het Duits zoals dat in Oostenrijk wordt gesproken en geschreven. Dit alles garandeert vertalingen van topkwaliteit. U kunt vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

Snel, maar niet duur…

Dankzij speciaal voor Snelvertaler ontwikkelde software kunnen wij zaken als administratie en facturering geautomatiseerd verwerken. Dat houdt de kosten laag en zorgt ervoor dat de aandacht uitgaat naar uw vertaalopdracht. Door deze aanpak is vertaalbureau Snelvertaler het snelste en snelst groeiende vertaalbureau van Europa geworden. Alleen al in de EU-landen beschikken wij over een tiental kantoren. Uiteraard op plekken met veel economische, politieke en culturele activiteit. Zoals Wenen: de stad van Mozart, Beethoven en Schubert. Zowel onze projectmanagers vertalingen Duits op ons Weense kantoor en het kantoor in Graz als onze vertalers in het land zijn op de hoogte van eigenaardigheden, geschiedenis en actualiteit van Oostenrijk. Wij leveren stipt en houden van afspraak is afspraak. Meer weten of meteen een prijsopgave aanvragen? Dan belt u met +43 1 939 20 16. U kunt natuurlijk ook gewoon een van onze kantoren in Nederland bellen.

2019-11-04T12:31:04.2195994Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
Al onze vertaalbureaus zijn gewoon geopend. Wij verzoeken u om uw aanvraag te versturen via e-mail of ons klantportaal te gebruiken. Als u een prijsopgave wilt voor vertaling van een officieel document, ga dan naar https://www.vertaaldocument.nl
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.