Van Engels naar Deens vertalen

Ons vertaalbureau is het aangewezen vertaalbureau voor vertalingen van Engels naar Deens. Groot-Brittannië en Denemarken hebben intensief contact op verschillende vlakken, bijvoorbeeld in de handel, maar ook op het gebied van schone energiebronnen en ICT. Om zakelijke contacten te versoepelen, leveren wij foutloze vertalingen van hoge kwaliteit. Vanuit ons kantoor in Kopenhagen hebben we een rijk bestand aan professionele vertalers die perfect vertaalwerk afleveren. Zo zorgen de beste vertalers ervoor dat uw tekst met inachtneming van de juiste stijl en het juiste jargon vertaald wordt.

Vlinder met Deense vlag erop

Gespecialiseerde vertalers

In Kopenhagen hebben wij een breed netwerk aan vertalers. Naast het feit dat zij moedertaalsprekers zijn van het Deens zijn zij woonachtig in Denemarken. Daardoor worden uw teksten altijd geschreven in hedendaags Deens en wordt er rekening gehouden met de lokale cultuur. Deze vertalers hebben ofwel Engels gestudeerd als tweede taal, of langjarige ervaring met de Engelse taal en cultuur.

Contact

U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen of door ons uw document op te sturen per e-mail. Tevens kunt u direct contact opnemen met een van onze kantoren in Nederland maar ook in Denemarken, Ierland of Groot-Brittannië. Zij staan u graag te woord in uw eigen taal.

2018-05-09T10:15:12.2037259Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR