Vertaalbureau Deens-Engels

Vertaalbureau Snelvertaler is het aangewezen vertaalbureau wat betreft een Deens-Engelse vertaling. Groot-Brittannië en Denemarken hebben intensief contact op verschillende vlakken, bijvoorbeeld in de handel, maar ook in het uitwisselen van kennis. Om dergelijk contact te versoepelen kan vertaalbureau Snelvertaler taalproblemen overbruggen met foutloze vertalingen van hoge kwaliteit. Vanuit ons kantoor in Kopenhagen hebben we een rijk bestand aan professionele vertalers die uw vertaling perfect kunnen afleveren. Zo zorgen de beste vertalers ervoor dat uw tekst met inachtneming van de juiste stijl en het juiste jargon vertaald wordt.

Deens Engels vertaalbureau Snelvertaler

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Deens-Engelse vertaling!

Gespecialiseerde vertalers

In Kopenhagen hebben wij een breed netwerk aan vertalers. Naast het feit dat zij moedertaalsprekers zijn van uw doeltaal zijn zij vaak nog woonachtig in het betreffende land. Daardoor worden uw teksten altijd geschreven in hedendaags Deens en wordt er rekening gehouden met de lokale cultuur. Daarnaast hebben onze vertalers zich gespecialiseerd in een bepaald ervaringsgebied. Juridische vertalers werken bijvoorbeeld uitsluitend met juridische materie, technische vertalers uitsluitend met technische enzovoorts. Een overzicht van onze vakgebieden kunt u vinden onder: Vakgebieden. Zo bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsvertaling, wat uw vakgebied ook is! En duur is het niet. Pakt u uw Engelse tekst erbij en rekent u aan de hand van een woordprijs van € 0,19 uit wat uw Deense vertaling gaat kosten, of stuur ons een e-mail. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

Contact

U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen of door ons uw document op te sturen per e-mail. Tevens kunt u direct contact opnemen met een van onze kantoren in Nederland maar ook in Denemarken of Groot-Brittannië. Zij staan u graag te woord.


Een offerte Deens-Engels aanvragen:

2017-05-29T07:49:26.7845829Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo van EUATC en VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo