Vertaalbureau Engels - IJslands

De Engelse en de IJslandse taal hebben weinig gemeen. Naast het feit dat beide talen tot de Indo-Europese talenfamilie behoren en het gegeven dat het IJslands enkele leenwoorden gebruikt uit de Engelse taal, hebben de talen geen gelijkenissen. Toch kunnen talen dan nog met elkaar in aanraking komen, bijvoorbeeld door politieke samenwerkingen of diplomatieke connecties. Ook door het zaken doen en door toerisme komen deze talen elkaar natuurlijk regelmatig tegen. Wanneer het Engels en het IJslands met elkaar in aanraking komen, zijn vertalingen noodzakelijk. Wanneer u op zoek bent naar goede vertalingen vanuit het Engels naar het IJslands is vertaalbureau Snelvertaler een uitstekende partner om mee samen te werken. Dankzij het feit dat wij al jaren werkzaam zijn in deze branche, hebben we een uitgebreid netwerk tot onze beschikking met de beste vertalers van over de gehele wereld.

Gespecialiseerde vertalers

Het grote voordeel van zo'n uitgebreid netwerk met vertalers is dat we voor elke klus een geschikte vertaler kunnen vinden. Een vertaler is voor Snelvertaler pas geschikt als deze voldoet aan diverse eisen. Deze eisen stellen wij aan onze vertalers om de kwaliteit van de vertalingen te waarborgen. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld altijd voor dat de vertaler moedertaalspreker van de doeltaal is. Wanneer u dus uw documenten door vertaalbureau Snelvertaler van het Engels naar het IJslands laat vertalen, zal dit gebeuren door een vertaler die opgegroeid is met de IJslandse taal. Bovendien zal hij of zij natuurlijk ook de Engelse taal tot in de puntjes beheersen. Ook zijn de vertalers die samenwerken met ons vertaalbureau vaak gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Er zijn bijvoorbeeld vertalers beschikbaar die zich hebben gespecialiseerd in het vertalen van nieuwsartikelen. Er zijn echter ook vertalers die zich volledig hebben toegelegd op het vertalen van commerciële of juridische teksten. Doordat onze vertalers zich hebben gespecialiseerd, kunt u er altijd zeker van zijn dat de vertaler exact weet hoe de originele tekst vertaal en overgebracht moet worden in de nieuwe taal.

Vragen staan vrij

Via de e-mail of het offerteformulier, dat u kunt vinden op onze website, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Stuur ons het te vertalen document op en u krijgt binnen het uur een offerte terug gestuurd. Heeft u liever eerst wat meer informatie of heeft u vragen over onze manier van werken? Neem dan gerust eens contact op met een van onze projectmanagers. Zij helpen u graag verder.

2019-03-08T13:02:21.4430366Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.