Vertaalbureau Engels – Kazachs

Het Engels en het Kazachs hebben totaal geen overeenkomsten maar komen toch vaak met elkaar in aanraking. Deze twee talen lijken niet op elkaar en gebruiken dan ook geen leenwoorden van elkaar. Toch komen de talen elkaar in diverse situaties tegen. Denk daarbij aan diplomatieke en politieke samenwerkingen tussen de diverse landen waar deze talen gesproken worden. Ook wordt het Engels door ontzettend veel mensen gesproken, ook in Kazachstan. Verder is er natuurlijk het zakendoen tussen bedrijven die gevestigd zijn in landen waar Engels en Kazachs gesproken wordt. In al deze situaties zijn vertalingen natuurlijk erg belangrijk om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt. Vertaalbureau Snelvertaler kan u uitstekend van dienst zijn bij het vertalen van uw teksten en documenten van het Engels naar het Kazachs. De beste vertalers van de wereld werken voor Snelvertaler en met hun ervaring en vaardigheden zijn zij zeer goed in staat om uw documenten te vertalen.

Vertalers met een specialisatie

Vertaalbureau Snelvertaler is al jarenlang actief op de vertaalmarkt. Hierdoor zijn we een gerenommeerde en ervaren speler geworden op deze markt en hebben we in deze tijd een groot netwerk opgebouwd. Tot dit netwerk behoren uiteraard alleen de beste vertalers. Deze vertalers hebben twee belangrijke eigenschappen die bijdragen aan de kwaliteit van de vertalingen die we voor u verzorgen. Zo hebben onze vertalers zich ieder gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Wanneer u bijvoorbeeld medische teksten wilt laten vertalen vanuit het Engels naar het Kazachs, zorgen wij voor een vertaler die gespecialiseerd is in het vertalen van medische teksten. Wanneer u echter documenten over cultuur en toerisme wilt laten vertalen, hebben we ook een gespecialiseerde vertaler klaar staan. Tot welk vakgebied uw teksten ook behoren, altijd hebben we wel een vertaler klaar staan die zich in dit vakgebied heeft gespecialiseerd. Dat is echter niet het enige. Om de vertaling nog beter tot zijn recht te laten komen, streven we er altijd naar om de vertaling te laten verzorgen door moedertaalsprekers van de doeltaal. U vertalingen vanuit het Engels naar het Kazachs worden dus door een vertaler gemaakt die van jongs af aan Kazachs spreekt.

Vragen en meer informatie

Voor vragen of het verkrijgen van meer informatie kunt u terecht bij onze projectmanagers. Doordeweeks staan zij telefonisch paraat om informatie aan u te verstrekken of uw vragen te beantwoorden. Ook gedurende het vertaalproces zijn zij uw aanspreekpunt. Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Stuur dan een e-mail met daarin het te vertalen document of vul het offerteformulier, dat u kunt vinden op onze website, in. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-03-14T13:30:03.5027344Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.