Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels – Koreaans

Het Engels en het Koreaans komen elkaar vaak tegen door bijvoorbeeld het toerisme en de opkomende economie in Korea. Ook door internationaal zakendoen en politieke betrekkingen komen de twee talen vaak met elkaar in aanraking. Het Engels en het Koreaans hebben echter weinig taalkundige overeenkomsten. Sterker nog: het zijn twee totaal verschillende talen die op geen enkele manier aan elkaar verwant zijn. Het Engels en het Koreaans stammen af van verschillende talen en behoren tot een andere talenfamilie. De enige overeenkomst is wellicht dat beide talen ontzettend veel sprekers hebben. Juist omdat beide talen zo ontzettend verschillend zijn, is een vertaling van groot belang. Vertaalbureau Snelvertaler kan u uitstekend van dienst zijn bij het vertalen van uw teksten vanuit het Engels naar het Koreaans. Dat is in vrijwel alle gevallen waar deze talen elkaar tegenkomen noodzakelijk. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een wereldwijd netwerk opgebouwd met zeer goede vertalers.

Onderscheidende vertalers

Snelvertaler: vertaalbureau Engels-Koreaans.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan bij één van onze projectmanagers.

Natuurlijk zijn er wereldwijd ontzettend veel verschillende vertalers te vinden. De vertalers van ons vertaalbureau onderscheiden zich van andere vertalers door te voldoen aan de strenge eisen die Snelvertaler stelt. Zo hebben al onze vertalers zich gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. We hebben bijvoorbeeld vertalers beschikbaar die zich gespecialiseerd hebben in het vertalen van medische teksten, maar ook vertalers die zich alleen bezig houden met het vertalen van commerciële teksten. Ook wanneer het productbeschrijvingen, technische beschrijvingen, toeristische teksten of andere vakgebieden betreft, hebben wij een gespecialiseerde vertaler voor u klaar staan. Welk vakgebied uw teksten ook betreffen, wij hebben vrijwel altijd een vertaler in ons netwerk die zich hierin heeft gespecialiseerd heeft. Een ander voordeel van samenwerken met vertaalbureau Snelvertaler is dat we u altijd een vertaler toewijzen die als moedertaal de doeltaal van uw vertaling spreekt. Wanneer we uw teksten vanuit het Engels naar het Koreaans vertalen, zal dit dus gebeuren door een moedertaalspreker van het Koreaans.

Meer informatie?

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Wilt u meer informatie over vertaalbureau Snelvertaler of over de vertalers waar we mee samen werken? Onze projectmanagers zijn iedere werkdag beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen. Als u contact met ze opneemt zijn zij u graag van dienst. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen door ons een e-mail of het offerteformulier op te sturen met de te vertalen tekst als bijlage. Wij sturen u binnen een uur een geheel vrijblijvende offerte terug!

2019-11-04T12:58:03.4609620Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
Al onze vertaalbureaus zijn gewoon geopend. Wij verzoeken u om uw aanvraag te versturen via e-mail of ons klantportaal te gebruiken. Als u een prijsopgave wilt voor vertaling van een officieel document, ga dan naar www.vertaaldocument.nl.
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.