Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels – Nepalees

Engels en Nepalees zijn erg verschillende talen. Beide talen zijn onderling dan ook niet verstaanbaar. Ook gebruikt men een ander alfabet en zodoende een ander schrift. Dat betekent echter niet automatisch dat het Engels en het Nepalees nooit met elkaar in aanraking komen. Door bijvoorbeeld politieke samenwerkingen tussen verschillende landen waar deze talen gesproken worden en door het internet en de beeldcultuur die vrijwel overal heerst komen de talen elkaar tegen. Verder worden er vanzelfsprekend ook zaken gedaan tussen verschillende landen waar deze talen gesproken worden. Wanneer de talen elkaar ontmoeten, is een vertaling van groot belang. Dat is het gebied waar vertaalbureau Snelvertaler u van dienst kan zijn. Dankzij onze ruime, jarenlange ervaring hebben we de beschikking over een enorm netwerk waar de beste vertalers ter wereld toe behoren.

Gespecialiseerde moedertaalsprekers

Engels-Nepalees vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers zitten elke dag klaar om uw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.

Als innovatieve onderneming zijn we altijd op zoek naar manieren om onze vertalers nog beter tot hun recht te laten komen en om zo voor nog betere vertalingen te zorgen. Dat doen we bijvoorbeeld door vertalingen altijd te laten verzorgen door een moedertaalspreker van de doeltaal. Wanneer wij uw documenten vanuit het Engels naar het Nepalees gaan vertalen, zal dat dus gebeuren door een vertaler die het Nepalees van jongs af aan kent en als geen ander weet hoe de boodschap overgebracht moet worden. Dat is echter niet het enige waarin wij ons onderscheiden van andere vertaalbureaus. Onze vertalers zijn ook nog eens vrijwel allemaal gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo zitten er vertalers in ons netwerk beschikbaar die zich hebben gespecialiseerd in het vertalen van nieuwsberichten, terwijl anderen zich alleen bezig houden met het vertalen van verkoopteksten of bijsluiters. Tot welk vakgebied uw tekst ook behoort; vertaalbureau Snelvertaler vindt altijd een vertaler die hierin gespecialiseerd is.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten, maar wilt u liever eerst wat meer weten? Neem dan gerust eens contact op met onze projectmanagers. Elke werkdag zijn ze bereikbaar en zij helpen u vanzelfsprekend graag verder met alle informatie die u nodig heeft. Nieuwsgierig naar de prijs? U kunt heel eenvoudig een offerte aanvragen. Stuur daarvoor het te vertalen document naar ons toe via de e-mail of via het offerteformulier op onze website. U krijgt vervolgens binnen het uur van ons een offerte in uw mailbox.

2019-11-04T13:07:18.7755447Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.