Vertaalbureau Engels – Nepalees

Engels en Nepalees zijn erg verschillende talen. Beide talen zijn onderling dan ook niet verstaanbaar. Ook gebruikt men een ander alfabet en zodoende een ander schrift. Dat betekent echter niet automatisch dat het Engels en het Nepalees nooit met elkaar in aanraking komen. Door bijvoorbeeld politieke samenwerkingen tussen verschillende landen waar deze talen gesproken worden en door het internet en de beeldcultuur die vrijwel overal heerst komen de talen elkaar tegen. Verder worden er vanzelfsprekend ook zaken gedaan tussen verschillende landen waar deze talen gesproken worden. Wanneer de talen elkaar ontmoeten, is een vertaling van groot belang. Dat is het gebied waar vertaalbureau Snelvertaler u van dienst kan zijn. Dankzij onze ruime, jarenlange ervaring hebben we de beschikking over een enorm netwerk waar de beste vertalers ter wereld toe behoren.

Gespecialiseerde moedertaalsprekers

Engels-Nepalees vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers zitten elke dag klaar om uw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.

Als innovatieve onderneming zijn we altijd op zoek naar manieren om onze vertalers nog beter tot hun recht te laten komen en om zo voor nog betere vertalingen te zorgen. Dat doen we bijvoorbeeld door vertalingen altijd te laten verzorgen door een moedertaalspreker van de doeltaal. Wanneer wij uw documenten vanuit het Engels naar het Nepalees gaan vertalen, zal dat dus gebeuren door een vertaler die het Nepalees van jongs af aan kent en als geen ander weet hoe de boodschap overgebracht moet worden. Dat is echter niet het enige waarin wij ons onderscheiden van andere vertaalbureaus. Onze vertalers zijn ook nog eens vrijwel allemaal gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo zitten er vertalers in ons netwerk beschikbaar die zich hebben gespecialiseerd in het vertalen van nieuwsberichten, terwijl anderen zich alleen bezig houden met het vertalen van verkoopteksten of bijsluiters. Tot welk vakgebied uw tekst ook behoort; vertaalbureau Snelvertaler vindt altijd een vertaler die hierin gespecialiseerd is.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten, maar wilt u liever eerst wat meer weten? Neem dan gerust eens contact op met onze projectmanagers. Elke werkdag zijn ze bereikbaar en zij helpen u vanzelfsprekend graag verder met alle informatie die u nodig heeft. Nieuwsgierig naar de prijs? U kunt heel eenvoudig een offerte aanvragen. Stuur daarvoor het te vertalen document naar ons toe via de e-mail of via het offerteformulier op onze website. U krijgt vervolgens binnen het uur van ons een offerte in uw mailbox.

2017-05-29T07:57:13.8854685Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.