Vertaalbureau Engels – Papiaments

Vertaalbureau Engels-Papiaments Snelvertaler

Marit en haar collega's zijn iedere dag bezig om u van perfecte vertalingen te voorzien. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Engels en Papiamento hebben in het dagelijks leven erg veel met elkaar te maken. Beiden talen zijn namelijk erkend als officiële talen in de Nederlandse Antillen. Dat betekent dat zowel op straat, in het uitgaansleven als in winkels beide talen veel worden gesproken. Dat is echter lang niet de enige manier waarop ze elkaar tegenkomen. Ook in de politiek en in het zakenleven, zowel binnen als buiten de Nederlandse Antillen, komen de talen veelvuldig met elkaar in aanraking. Hoewel het Papiaments als logisch gevolg hiervan veel Engelse leenwoorden gebruikt, lijken de talen niet zoveel op elkaar dat ze onderling verstaanbaar zijn. Vertalingen zijn hier dus zeker geen overbodige luxe. Als u op zoek bent naar goede vertalingen vanuit het Engels naar het Papiaments, bent u bij vertaalbureau Snelvertaler aan het goede adres. Wij weten als geen ander wat nodig is voor een goede vertaling en werken dan ook samen met de beste vertalers ter wereld.

Wereldwijd gespecialiseerde vertalers

Snelvertaler staat bekend als een van de betere vertaalbureaus. Dat is echter voor ons niet genoeg en we doen er dan ook alles aan om onze vertalingen tot in perfectie uit te voeren. Dat proberen we onder andere te bewerkstelligen door een vertaling altijd door een moedertaalspreker van de doeltaal te laten verzorgen. Wanneer u bij ons uw documenten vanuit het Engels naar het Papiaments laat vertalen, zullen wij u een vertaler toewijzen die het Papiamento als moedertaal spreekt. Dat kunnen wij realiseren doordat we samenwerken met vertalers vanuit de gehele wereld. Bovendien zijn vrijwel al onze vertalers ook nog eens gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. We hebben bijvoorbeeld vertalers die zich gespecialiseerd hebben in het vertalen van juridische teksten, maar ook vertalers die gespecialiseerd zijn in medische teksten of commerciële vertalingen. Tot welk vakgebied uw tekst ook behoort, dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we altijd wel een gespecialiseerde vertaler die ook nog eens de doeltaal als moedertaal spreekt.

Vragen en een vrijblijvende offerte

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons vertaalbureau? Elke werkdag kunt u contact opnemen met onze projectmanagers. Zij kunnen u alles vertellen en zullen u zo goed mogelijk helpen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen door ons het te vertalen document op te sturen. Dat kunt u doen via de e-mail of door het offerteformulier op onze website in te vullen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2017-05-29T07:57:49.4541525Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.