Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels – Papiaments

Engels en Papiaments hebben in het dagelijks leven erg veel met elkaar te maken. Beiden talen zijn namelijk erkend als officiële talen in de Nederlandse Antillen. Dat betekent dat zowel op straat, in het uitgaansleven als in winkels beide talen veel worden gesproken. Dat is echter lang niet de enige manier waarop ze elkaar tegenkomen. Ook in de politiek en in het zakenleven, zowel binnen als buiten de Nederlandse Antillen, komen de talen veelvuldig met elkaar in aanraking. Hoewel het Papiaments als logisch gevolg hiervan veel Engelse leenwoorden gebruikt, lijken de talen niet zoveel op elkaar dat ze onderling verstaanbaar zijn. Vertalingen zijn hier dus zeker geen overbodige luxe. Als u op zoek bent naar goede vertalingen vanuit het Engels naar het Papiaments, bent u bij ons aan het goede adres. Wij weten als geen ander wat nodig is voor een goede vertaling en werken dan ook samen met de beste vertalers ter wereld.

Wereldwijd gespecialiseerde vertalers

Wanneer u bij ons uw documenten vanuit het Engels naar het Papiaments laat vertalen, zullen wij u een vertaler toewijzen die het Papiaments als moedertaal spreekt. Dat kunnen wij realiseren doordat we samenwerken met vertalers vanuit de gehele wereld. Bovendien zijn vrijwel al onze vertalers ook nog eens gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. We hebben bijvoorbeeld vertalers die zich gespecialiseerd hebben in het vertalen van juridische teksten, maar ook vertalers die gespecialiseerd zijn in medische teksten of commerciële vertalingen. Tot welk vakgebied uw tekst ook behoort, dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we altijd wel een gespecialiseerde vertaler die ook nog eens de doeltaal als moedertaal spreekt.

2019-11-04T13:13:16.0385447Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.