Vertaalbureau Engels – Punjabi

Hoewel het Punjabi in Europa een niet al te bekende taal is, vertoont het op verschillende gebieden sterke overeenkomsten met de Engelse taal. Beide kunnen gezien worden als wereldtaal en kennen wereldwijd gezien ontzettend veel sprekers. Beiden talen hebben zich ook over de gehele wereld verspreid en kent ook vele afwijkende vormen en dialecten. Het Punjabi is bovendien in sommige varianten sterk beïnvloed door het Engels. De taal kent een groot aantal leenwoorden uit de Engelse taal. Ook behoren het Punjabi en het Engels beiden tot dezelfde talenfamilie, namelijk de Indo-Europese. Dat al deze overeenkomsten aanwezig zijn, wil echter niet zeggen dat deze twee talen onderling ook verstaanbaar zijn. Wel komen het Engels en het Punjabi op diverse manieren met elkaar in aanraking. Dat komt bijvoorbeeld doordat beide talen in ontzettend veel verschillende gebieden worden gesproken en door politieke en zakelijke connecties. In dat geval zal een vertaling nodig zijn om misverstanden te voorkomen.

Professionele vertalers

Onze projectmanagers beschikken over een uitgebreid bestand van professionele, ervaren vertalers. Wij werken uitsluitend met moedertaalsprekers van de doeltaal en selecteren voor elk vertaalproject de juiste specialist. Zo kunnen wij vertalingen op elk vakgebied voor u verzorgen.

Meer weten?

U kunt nu, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen. Stuur ons een e-mail met het te vertalen document toegevoegd of vul het offerteformulier op onze website in. Heeft u eerst nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met een van onze projectmanagers. Zij helpen u graag verder.

2017-01-18T15:04:20.5889568Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.