Vertaalbureau Engels

Vlag van Amerika en UK

We verzorgen graag uw vertaling naar het Engels, zowel Brits als Amerikaans.

Ons vertaalbureau verzorgt vertalingen van en naar het Engels. U kunt kiezen uit Brits- en Amerikaans-Engels. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u verzekerd bent van een vertaling van een uitstekende kwaliteit. Voor alle soorten documenten hebben wij een vertaler beschikbaar met diepgaande kennis van de materie. Onze vertalers zijn elk gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, bijvoorbeeld recht, marketing, techniek of cultuur.

Onze projectmanagers selecteren voor uw document een vertaler van wie de ervaring perfect aansluit op de aard van uw document.

Sterke punten

Ons vertaalbureau verzorgt Engelse vertalingen tegen een scherp tarief. De kern van onze dienstverlening:

  • Ons vertaalbureau is gecertificeerd conform de ISO 9001 en ISO 17100 standaarden voor wat betreft kwaliteit van dienstverlening en kwaliteit van vertaalwerk.
  • Snelvertaler BV is onderdeel van de groep waaronder ook Fasttranslator, Inc. in de Verenigde Staten en ons vertaalbureau in Londen vallen.
  • Door ons kantorennetwerk kunt u rekenen op een vertaling die in het Engels nog steeds overtuigt; bijvoorbeeld als u de Amerikaanse of Britse markt wil veroveren.
  • Ons team van Language Engineers ondersteunt en adviseert u graag bij technische kwesties zoals bijvoorbeeld bij het vertalen van Wordpress websites, of bij de omzetting van technische eenheden of valuta. Maar uiteraard kunt u ook gewoon bij ons terecht voor een vertaling van een brief of contract in Microsoft Word.
  • We staan bekend om onze snelheid van leveren, maar nooit ten koste van kwaliteit.
  • Bordje op een balie met de tekst tolkenbureau

    Ook een tolk kunnen we voor u regelen.

    Vertrouwelijkheid en conformiteit met wetgeving is bijna altijd van groot belang. Wij werken al jaren conform de nieuwe wetten zoals de Europese AVG (de Algemene Verordening Gegevensbescherming)

2019-04-02T08:07:29.9557400Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.