Vertaalbureau Fins – Engels

UK vlag

Wij verzorgen een vertaling Fins naar Engels ook graag voor u.

Het Fins en het Engels zijn twee erg verschillende talen, omdat het Fins van de Finoegrische talenfamilie afstamt en het Engels van de Germaanse. Er zijn echter wel enkele overeenkomsten aan te wijzen. Naast het feit dat beide talen binnen de Europese Unie gesproken worden, bevat het Fins diverse leenwoorden uit het Engels en zijn met name de zakelijke betrekkingen tussen beide landen erg goed. Dit zorgt ervoor dat het Fins en het Engels vaak met elkaar te maken krijgen. Hierdoor kan het gebeuren dat een vertaling noodzakelijk is. Vertaalbureau Snelvertaler werkt met vertalers die de doeltaal als moedertaal hebben. Teksten vanuit het Fins naar het Engels worden dus vertaald door vertalers die niet alleen het Fins goed beheersen, maar die ook nog eens Engels als moedertaal hebben.

Vertalers met vakkennis

Door jarenlang teksten te vertalen vanuit vrijwel alle bestaande talen heeft vertaalbureau Snelvertaler een enorm netwerk opgebouwd. In dit netwerk werken vertalers vanuit de hele wereld. Zo is het mogelijk om teksten altijd te laten vertalen door moedertaalsprekers van de doeltaal. Daarnaast stelt ons vertaalbureau nog een belangrijke eis aan haar vertalers; ze hebben ervaring met het onderwerp van de vertaling. Zo hebben we vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van juridische of technische teksten, maar ook vertalers die ervaren zijn in het vertalen van commerciële of literaire teksten. Omdat wij de juiste vertaler voor u selecteren, kunt u uitgaan van een goede kwaliteit van de vertaling.

Eigen kantoren

Ons vertaalbureau is van oorsprong Nederlands, maar heeft inmiddels kantoren in meerdere landen. Voor u is het wellicht het handigst als u contact opneemt met onze professionele adviseurs in Nederland. Maar, als u de taal zelf ook spreekt kun u ook contact opnemen met onze lokale kantoren. Bijvoorbeeld:

Pikakaantaja Helsinki

Itämerenkatu 5
00180   Helsinki
+358 9 4730 4640
Londen
Longcroft House
2 - 8 Victoria Avenue
London   EC2M 4NS
United Kingdom
+44 20 3807 4476

2017-12-20T12:43:39.6593192Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.