Vertaalbureau Fins – Engels

Fins-Engelse vertalingen met vertaalbureau Snelvertaler

Wij verzorgen een vertaling Fins - Engels ook graag voor u.

Het Fins en het Engels zijn twee erg verschillende talen, omdat het Fins van de Finoegrische talenfamilie afstamt en het Engels van de Germaanse. Er zijn echter wel enkele overeenkomsten aan te wijzen. Naast het feit dat beide talen binnen de Europese Unie gesproken worden, bevat het Fins diverse leenwoorden uit het Engels en zijn met name de zakelijke betrekkingen tussen beide landen erg goed. Dit zorgt ervoor dat het Fins en het Engels vaak met elkaar te maken krijgen. Hierdoor kan het gebeuren dat een vertaling noodzakelijk is. Vertaalbureau Snelvertaler werkt met vertalers die de doeltaal als moedertaal beheersen. Teksten vanuit het Fins naar het Engels worden dus vertaald door vertalers die niet alleen het Fins goed beheersen, maar die ook nog eens Engels als moedertaal hebben.

Vertalers met vakkennis

Door jarenlang teksten te vertalen vanuit vrijwel alle bestaande talen heeft vertaalbureau Snelvertaler een enorm netwerk opgebouwd. In dit netwerk werken vertalers vanuit de hele wereld. Zo is het mogelijk om teksten altijd te laten vertalen door moedertaalsprekers van de doeltaal. Daarnaast stelt ons vertaalbureau nog een belangrijke eis aan haar vertalers; ze hebben ervaring met het onderwerp van de vertaling. Zo hebben we vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van juridische of technische teksten, maar ook vertalers die ervaren zijn in het vertalen van commerciële of literaire teksten. Omdat wij de juiste vertaler voor u selecteren, kunt u uitgaan van een goede kwaliteit van de vertaling.

2017-10-11T12:42:37.5086380Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.