Vertaalbureau Frans – Chinees

Het Frans en het Chinees zijn twee verschillende talen die vrijwel geen overeenkomsten met elkaar vertonen. Zo behoren ze tot verschillende talenfamilies en hebben ze ook geen gemeenschappelijke verwante talen. Ondanks het feit dat deze talen zo verschillend zijn, komen ze toch vaak met elkaar in aanraking. Beide talen kennen veel sprekers die verspreid zijn over de gehele wereld. Dankzij de groeiende economie van China, komt de Chinese taal bovendien door het internationale zaken doen steeds meer in aanraking met bijvoorbeeld het Frans. Ook zijn er politieke betrekkingen tussen landen waar beide talen gesproken worden. Wanneer de talen met elkaar in aanraking komen, is het cruciaal om te beschikken over een vertaling. Snelvertaler kan u in dat geval uitstekend van dienst zijn. Ons vertaalbureau heeft dankzij haar ervaring in de branche contact met goede vertalers van over de gehele wereld.

De beste vertalers

Frans Chinese vertalingen verzorgt door vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers helpen u graag met uw vertaling Frans - Chinees. Neem contact met ze op voor een vrijblijvende offerte.

Vanzelfsprekend streeft vertaalbureau Snelvertaler er altijd naar om perfecte vertalingen te produceren. Daarom werken we ook samen met enkel goede vertalers, die ook nog eens zeer divers zijn. We stellen namelijk een belangrijke eis aan onze vertalers. Alle vertalers waar Snelvertaler mee samen werkt, zijn moedertaalsprekers van de doeltaal van de vertaling waaraan ze werken. Dat betekent dat de vertaler het Chinees als moedertaal spreekt en daarnaast het Frans goed kent. Hierdoor weet de vertaler als geen ander hoe de originele tekst in de nieuwe taal gezet moet worden. Er zijn echter nog veel meer voordelen aan de vertalers die samen werken met vertaalbureau Snelvertaler. De meeste van onze vertalers hebben zich namelijk gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Er zijn bijvoorbeeld vertalers die zich hebben gespecialiseerd in productbeschrijvingen, maar ook vertalers die alleen maar juridische teksten vertalen. Hierdoor heeft de vertaler ook nog eens veel ervaring met en kennis van het onderwerp van de tekst. Voor vrijwel ieder vakgebied hebben we wel een vertaler voor u klaar staan!

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden van vertaalbureau Snelvertaler of wilt u graag meer informatie over onze vertalers? Kijk eens rond op onze website. U kunt natuurlijk ook gewoon een van onze projectmanagers bellen. Zij zullen u graag verder helpen. Wilt u liever eerst weten wat het gaat kosten? Stuur ons dan een e-mail en voeg het te vertalen document bij, of vul het offerteformulier op onze website in. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-03-20T08:30:33.0525607Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.