Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Frans – Noors

De Franse en Noorse taal hebben taalkundig gezien weinig gemeen. Toch komen beide talen elkaar op allerlei manieren tegen in het dagelijks leven. Zo is het Frans in Noorwegen na het Engels en het Duits een belangrijke vreemde taal die onder andere op school geleerd wordt. Ook zijn er natuurlijk behoorlijk wat politieke betrekkingen tussen Franstalige landen en Noorwegen door Europa en de samenwerking binnen de EU. Daarnaast zijn er vanzelfsprekend de zakelijke connecties tussen Noorwegen en diverse Franstalige landen. Op deze verschillende manieren krijgen de talen toch met elkaar te maken, ondanks de weinige overeenkomsten tussenbeide. Hierdoor zijn vertalingen vaak erg belangrijk. Wanneer u op zoek bent naar goede vertalingen vanuit het Frans naar het Noors, is vertaalbureau Snelvertaler een uitstekende partner om mee samen te werken. Wij hebben de beste vertalers voor u klaar staan die perfect in staat zijn om uw documenten te vertalen.

Doeltaal als moedertaal

Vertaalbureau Snelvertaler heeft in de loop der jaren naast een goede reputatie ook nog eens een uitgebreid netwerk met de beste vertalers van over de hele wereld opgebouwd. Hierdoor zijn wij altijd in staat om de juiste vertaler op de juiste klus te zetten. Vertalen is namelijk veel meer dan enkel een tekst van de ene in de andere taal overzetten. Ook emoties en de insteek van de tekst moeten overgebracht worden in de andere taal. Daarom spreken onze vertalers altijd de doeltaal van de vertaling als moedertaal. De vertaler die uw tekst vanuit het Frans naar het Noors vertaalt, zal dus niet alleen het Frans tot in de perfectie beheersen, maar de Noorse taal als moedertaal spreken. Hierdoor weet de vertaler precies hoe de tekst het beste vertaald kan worden om de boodschap zo duidelijk mogelijk over te brengen. Bovendien zijn al onze vertalers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo zijn er speciale vertalers voor commerciële teksten, maar ook vertalers die zich gespecialiseerd hebben in bijvoorbeeld productbeschrijvingen.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten en wilt u meer informatie of heeft u vragen? Kijk dan eens op onze website of neem contact op met een van onze projectmanagers. Zij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u graag verder. Ook kunt u via de e-mail eenvoudig een offerte aanvragen door het te vertalen document naar ons toe te sturen. Een andere optie voor een offerteaanvraag is het invullen van het offerteformulier op onze website. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-11-04T13:09:49.0145447Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.