Vertaalbureau Frans – Spaans

Frankrijk en Spanje zijn buren van elkaar, en doen onderling veel zaken. Om ervoor te zorgen dat er geen misverstanden ontstaan is het zaak al uw documenten op orde te hebben. Als u bijvoorbeeld een vertaling van een medische softwarehandleiding of een technische gebruiksaanwijzing nodig heeft, bent u bijons vertaalbureau aan het juiste adres.

Frans-Spaans vertaalbureau Snelvertaler

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Spaans-Franse vertaling.

Onze expertise

U kunt bij ons terecht voor Spaanse vertalingen op diverse vakgebieden. Naast medische, financiële, technische en commerciële vertalingen kan ons vertaalbureau ook voorzien in beëdigde vertalingen, (rechtbank)tolken en apostilles voor vertalingen die in het buitenland of bij gemeentelijke- en overheidsinstanties rechtsgeldig moeten zijn. We hebben namelijk specialistische vertalers op vrijwel ieder vakgebied. Bovendien zijn al onze vertalers moedertaalsprekers van de doeltaal. Zo bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsvertaling die niet alleen naadloos omgezet is naar de andere taal, maar ook rekening houdt met vakspecialistisch taalgebruik.

2017-05-29T08:00:31.0271459Z

Daniëlle Visser
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.