Vertaalbureau Snelvertaler vertaalt uw teksten naar het Koerdisch

Het Koerdisch is een verzamelnaam voor diverse dialecten die in verschillende gebieden van het Midden Oosten worden gesproken. De twee meest gesproken zijn het Kurmanci (Noord-Koerdisch) en het Soranî (Centraal Koerdisch). Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt vertalingen van en naar deze varianten op alle denkbare vakgebieden; bijvoorbeeld medisch, technisch en commercieel.

De verschillende dialecten die binnen het Koerdisch worden gesproken zijn allemaal uniek. Toch kunnen de meeste Koerden elkaars dialect goed verstaan en kunnen ze onderling goed met elkaar communiceren. Omdat het Koerdisch in vele varianten voorkomt, is het belangrijk om een vertaler of een tolk te hebben die op de hoogte is van de verschillende soorten dialecten en nuances van de taal.

De werkwijze van Snelvertaler

Snelvertaler werkt met professionele vertalers en tolken over de hele wereld. Ook voor vertalingen van en naar het Koerdisch kunt u bij ons terecht! U kunt uw te vertalen stukken per e-mail naar onze projectmanagers sturen. U geeft aan wat voor vertaling u zoekt en of er een deadline is voor deze vertaling. Onze projectmanagers zullen u snel een vrijblijvende offerte sturen. Wij zoeken graag samen met u naar de juiste match voor uw tekst, zodat u verzekerd bent van een direct inzetbaar eindresultaat!

2019-03-07T16:11:53.3011699Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.