Vertaalbureau Snelvertaler vertaalt uw teksten naar het Koerdisch

Het Koerdisch is een verzamelnaam voor diverse dialecten die in verschillende gebieden van het Midden Oosten worden gesproken. De twee meest gesproken zijn het Kurmanci (Noord-Koerdisch) en het Soranî (Centraal Koerdisch). Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt vertalingen van en naar deze varianten op alle denkbare vakgebieden; bijvoorbeeld medisch, technisch en commercieel.

De verschillende dialecten die binnen het Koerdisch worden gesproken zijn allemaal uniek. Toch kunnen de meeste Koerden elkaars dialect goed verstaan en kunnen ze onderling goed met elkaar communiceren. Omdat het Koerdisch in vele varianten voorkomt, is het belangrijk om een vertaler of een tolk te hebben die op de hoogte is van de verschillende soorten dialecten en nuances van de taal.

De werkwijze van Snelvertaler

Snelvertaler werkt met professionele vertalers en tolken over de hele wereld. Ook voor vertalingen van en naar het Koerdisch kunt u bij ons terecht! U kunt uw te vertalen stukken per e-mail naar onze projectmanagers sturen. U geeft aan wat voor vertaling u zoekt en of er een deadline is voor deze vertaling. Onze projectmanagers zullen u snel een vrijblijvende offerte sturen. Wij zoeken graag samen met u naar de juiste match voor uw tekst, zodat u verzekerd bent van een direct inzetbaar eindresultaat!

2015-12-15T13:39:20.2544645Z

Marjolein Garcia Lucena
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.