Vertaalbureau Nederlands-Deens

Denemarken is een land dat in veel opzichten op Nederland lijkt. In de mentaliteit van de Denen zijn overeenkomsten met de Nederlandse mentaliteit te vinden, ze delen de nuchterheid en het gevoel voor humor, maar de talen van de twee landen verschillen sterk van elkaar. Deze verschillen overbrugt u moeiteloos met de vertaaldienst van vertaalbureau Snelvertaler. Vanuit ons kantoor in Kopenhagen bedienen we met succes de Deense vertaalmarkt en bieden we onze klanten vertalingen aan in talrijke talencombinaties en vakgebieden. Vanuit onze verscheidene kantoren in Nederland begeleiden we met succes projecten van en naar het Nederlands!

Altijd gespecialiseerd

Vertaalbureau Snelvertaler Deens-Nederlands

Vraag nu een offerte aan voor uw vertaling Nederlands-Deens!

In Denemarken en Nederland beschikken wij over een uitgebreid netwerk van gediplomeerde vertalers die het Deens als moedertaal hebben en die in Denemarken woonachtig zijn. Daardoor zijn zij op de hoogte van de geschiedenis en de actualiteit in Denemarken en krijgt u nooit een vertaling met woorden of zinnen die in het hedendaags gesproken of geschreven Deens niet voorkomen. Zo waarborgen wij de kwaliteit die u verwacht. En dat voor een schappelijke prijs. Onze vertalers zijn niet alleen zonder uitzondering Deense moedertaalsprekers, ze hebben zich ook gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden. Bij ons vindt u juridische en literaire vertalers, maar ook experts op het gebied van sport, toerisme, cultuur, geschiedenis, politiek, EU-onderwerpen, media, journalistiek, en nog vele andere ervaringsgebieden.

Specialisaties op talloze gebieden

Wij helpen u graag verder in een van onze kantoren bij u in de buurt! Voor informatie in het Nederlands verwijzen we u naar onze contactpagina. Onze medewerkers staan u graag te woord.

2017-05-29T07:49:13.5088978Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo van EUATC en VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo