Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Nederlands – Kazachs

Het lijkt misschien een verrassing dat het Nederlands en het Kazachs elkaar vaak tegenkomen. Dat gebeurt bijvoorbeeld wanneer bedrijven uit Nederland en Kazachstan zaken met elkaar doen. Juist doordat de zakelijke wereld de laatste decennia enorm geïnternationaliseerd is, komen bedrijven uit verschillende landen elkaar vaak tegen. Ook door politieke samenwerkingen, diplomatieke betrekkingen of natuurlijk het toerisme komen beide talen met elkaar in aanraking. Wanneer de talen elkaar tegenkomen, zijn vertalingen meer dan noodzakelijk. Het Nederlands en het Kazachs zijn namelijk op geen enkele manier verwant zijn aan elkaar. Beide talen stammen van een andere taal af en behoren zodoende ook tot een andere talenfamilie. Bovendien gebruiken de talen geen leenwoorden van elkaar en lijken de woordenschat en de grammatica ook niet op elkaar. Vertaalbureau Snelvertaler kan u uitstekend van dienst kan zijn bij het vertalen van uw teksten vanuit het Nederlands naar het Kazachs.

Nederlandse vertalingen naar het Kazachs worden verzorgt door vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers staan u graag telefonisch te woord.

Moedertaalsprekers

Om een vertaling goed te verzorgen, zijn er diverse aspecten van belang. Vertaalbureau Snelvertaler houdt deze aspecten altijd in het oog en werkt enkel samen met vertalers die ervoor zorgen dat de vertalingen het best tot zijn recht komen. Dat kan bijvoorbeeld door altijd een moedertaalspreker van de doeltaal toe te wijzen aan de vertaalklus. In dit geval zou dat betekenen dat we een vertaler aan u toewijzen die het Kazachs als moedertaal spreekt. Door samen te werken met moedertaalsprekers, zorgen we ervoor dat de vertalers exact weten hoe de originele tekst het best overgebracht kan worden in de nieuwe taal, zonder dat de boodschap haar kracht verliest. Dat is echter niet de enige voordeel aan onze vertalers. De vertalers waar wij mee samen werken hebben zich namelijk vaak gespecialiseerd in een vakgebied. Welk soort teksten u ook nodig heeft; altijd hebben wij wel een vertaler in ons netwerk beschikbaar die zich heeft gespecialiseerd in het vakgebied waar uw tekst toe behoort. Op deze manier zorgen we ervoor dat er een vertaler aan uw tekst werkt, die zeer veel ervaring heeft met het onderwerp van de tekst!

Vraag een offerte aan!

U kunt direct, eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen bij Snelvertaler. Door het offerteformulier op onze website in te vullen of uw te vertalen document naar ons te e-mailen maken wij direct een offerte voor u op. Vaak ontvangt u binnen een uur nog de vrijblijvende prijsopgave. Wilt u liever eerst wat meer informatie? Onze projectmanagers staan u graag terzijde! Als u telefonisch contact met ze opneemt beantwoorden ze graag al uw vragen.

2019-10-30T16:28:21.6827965Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.