Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Nederlands – Papiaments

Papiaments, ook wel Papiamento of Papiamentu genoemd, is de taal die wordt gesproken op de Nederlandse Antillen. De taal is een mengelmoes van invloeden uit het Portugees, Spaans, Engels en Nederlands, dus staan het Nederlands en het Papiaments zeker met elkaar in verbinding. Hoewel op de ABC-eilanden het Nederlands of Engels de officiële taal is, wordt het erg gewaardeerd om een beetje Papiaments te spreken of schrijven. Zeker wanneer u bijvoorbeeld zaken wilt doen op een van de eilanden is het handig om sommige documenten te vertalen naar het Papiaments. Ook intern willen sommige bedrijven nogal eens de documenten in het Papiaments opmaken en deze zonder verder te vertalen doorsturen naar relaties van buitenaf. Wij zijn u in deze gevallen graag van dienst met kwalitatief hoogwaardige vertalingen.

Professionele en uitstekende kwaliteit

Wij werken altijd met moedertaalsprekers en vertalers die een vertaalopleiding hebben voltooid. Deze combinatie zorgt ervoor dat onze vertalingen altijd van uitstekende kwaliteit zijn. Daarbij hebben al onze vertalers een bepaald expertisegebied, dit zorgt ervoor dat zij bekend zijn met bepaalde vaktermen en kunnen zij de juiste stijl gebruiken die uw vakgebied vraagt. Als u bijvoorbeeld een juridisch stuk heeft dat u naar het Papiaments wilt laten vertalen, zetten wij hier één van onze juridische vertaalexperts voor in.

Internationaal georiënteerd

Wij zijn een internationale keten van vertaalbureaus met kantoren in meer dan 16 landen wereldwijd. Op deze manier vinden wij altijd een vertaler die de taal tot in de puntjes beheerst om u van een professionele vertaling te kunnen voorzien. Wij kunnen ook gebruik maken van het vertalersbestand van onze collega's in andere landen, zo vinden wij altijd iemand die uw vertaling naar Papiaments perfect kan uitvoeren.

2019-10-30T16:16:03.6787171Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.