Vertaalbureau Nederlands – Punjabi

Nederlands en Punjabi hebben maar weinig overeenkomsten met elkaar. Wel is het zo dat veel sprekers van het Punjabi emigranten zijn, die termen uit andere talen overnemen in hun eigen taal. Dat gebeurt ook wel eens met Nederlandse termen. Verder kennen de talen echter weinig overeenkomsten en ze zijn dan ook niet aan elkaar verwant. Dat houdt niet automatisch in dat beide talen ook niet vaak met elkaar in aanraking komen. Dat is namelijk juist wel het geval. Door diverse omstandigheden komen het Nederlands en het Punjabi elkaar meer dan eens tegen. Dat gebeurt bijvoorbeeld doordat bedrijven uit landen waar deze talen gesproken worden, zaken met elkaar gaan doen. Het kan echter ook door toerisme, migranten en politieke connecties tussen landen waar de talen gesproken worden. Meer dan genoeg mogelijkheden waarop deze twee talen elkaar tegenkomen. Wanneer dat het geval is, zijn vertalingen vaak de ideale oplossing voor het vertaalprobleem. Zo voorkomt u immers dat er verwarring ontstaat. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner die kiest voor de kwaliteit van de vertalingen, is vertaalbureau Snelvertaler een goede optie. Wij werken samen met de beste vertalers ter wereld en weten als geen ander wat er nodig is voor een juiste vertaling.

Nederlands naar het Punjabi vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers regelen graag uw vertaling. Vraag direct een offerte bij ze aan!

Gespecialiseerde vertalers

Het bijzondere aan de vertalers waar Snelvertaler mee samen werkt, is dat ze vrijwel allemaal gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Wanneer u bijvoorbeeld commerciële teksten wilt laten vertalen vanuit het Nederlands naar Punjabi, zal dit gebeuren door een vertaler die zich heeft gespecialiseerd in het vertalen van commerciële teksten. Dat geldt echter ook voor vele andere vakgebieden. Zo zijn er bijvoorbeeld ook gespecialiseerde vertalers beschikbaar voor productbeschrijvingen, toeristische teksten, juridische teksten, culturele teksten en medische teksten. Welk vakgebied u ook bedenkt, vrijwel altijd kunnen wij op dat gebied een gespecialiseerde vertaler vinden. Bovendien zullen wij u altijd aan een vertaler koppelen die de doeltaal van de vertaling als moedertaal spreekt. Uw teksten die vanuit het Nederlands naar het Punjabi vertaald moet worden, zal dus vertaald worden door een vertaler die het Punjabi als moedertaal spreekt.

Begeleiding van onze projectmanagers

Vertaalbureau Snelvertaler heeft een aantal projectmanagers in dienst die u graag verder helpen met eventuele vragen. U kunt ze elke werkdag telefonisch bereiken. Zij staan u graag te woord! Ook kunt u via de e-mail of het offerteformulier op onze website eenvoudig een offerte aanvragen. Binnen een uur krijgt u van ons, uiteraard geheel vrijblijvend, een offerte toegestuurd.

2019-03-08T13:13:46.8060366Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.