Vertaalbureau Nederlands – Punjabi

Nederlands en Punjabi hebben maar weinig overeenkomsten met elkaar. Wel is het zo dat veel sprekers van het Punjabi emigranten zijn, die termen uit andere talen overnemen in hun eigen taal. Dat gebeurt ook wel eens met Nederlandse termen. Verder kennen de talen echter weinig overeenkomsten en ze zijn dan ook niet aan elkaar verwant. Dat houdt niet automatisch in dat beide talen ook niet vaak met elkaar in aanraking komen. Dat is namelijk juist wel het geval. Door diverse omstandigheden komen het Nederlands en het Punjabi elkaar meer dan eens tegen. Dat gebeurt bijvoorbeeld doordat bedrijven uit landen waar deze talen gesproken worden, zaken met elkaar gaan doen. Het kan echter ook door toerisme, migranten en politieke connecties tussen landen waar de talen gesproken worden. Meer dan genoeg mogelijkheden waarop deze twee talen elkaar tegenkomen. Wanneer dat het geval is, zijn vertalingen vaak de ideale oplossing voor het vertaalprobleem. Zo voorkomt u immers dat er verwarring ontstaat. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner die kiest voor de kwaliteit van de vertalingen, is vertaalbureau Snelvertaler een goede optie. Wij werken samen met de beste vertalers ter wereld en weten als geen ander wat er nodig is voor een juiste vertaling.

Nederlands naar het Punjabi vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers regelen graag uw vertaling. Vraag direct een offerte bij ze aan!

Gespecialiseerde vertalers

Het bijzondere aan de vertalers waar Snelvertaler mee samen werkt, is dat ze vrijwel allemaal gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Wanneer u bijvoorbeeld commerciële teksten wilt laten vertalen vanuit het Nederlands naar Punjabi, zal dit gebeuren door een vertaler die zich heeft gespecialiseerd in het vertalen van commerciële teksten. Dat geldt echter ook voor vele andere vakgebieden. Zo zijn er bijvoorbeeld ook gespecialiseerde vertalers beschikbaar voor productbeschrijvingen, toeristische teksten, juridische teksten, culturele teksten en medische teksten. Welk vakgebied u ook bedenkt, vrijwel altijd kunnen wij op dat gebied een gespecialiseerde vertaler vinden. Bovendien zullen wij u altijd aan een vertaler koppelen die de doeltaal van de vertaling als moedertaal spreekt. Uw teksten die vanuit het Nederlands naar het Punjabi vertaald moet worden, zal dus vertaald worden door een vertaler die het Punjabi als moedertaal spreekt.

Begeleiding van onze projectmanagers

Vertaalbureau Snelvertaler heeft een aantal projectmanagers in dienst die u graag verder helpen met eventuele vragen. U kunt ze elke werkdag telefonisch bereiken. Zij staan u graag te woord! Ook kunt u via de e-mail of het offerteformulier op onze website eenvoudig een offerte aanvragen. Binnen een uur krijgt u van ons, uiteraard geheel vrijblijvend, een offerte toegestuurd.

2017-05-29T07:58:26.4736644Z

Mara Pieksma
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.