Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Nijmegen

FiftyTwo Degrees

Ons vertaalbureau in Nijmegen is gevestigd in het gebouw 'FiftyTwo Degrees'.

In hartje Gelderland bevindt vertaalbureau Snelvertaler Nijmegen zich in het bijzondere gebouw ‘Fifty-Two Degrees’. Vanuit Nijmegen verzorgen wij onder andere gecertificeerde vertalingen, draaien we onze hand niet om voor een commercieel vertaalproject, het vertalen van een technische handleiding of een bijsluiter naar meerdere talen. Geen project te groot en geen deadline te kort, dat is ons motto in Nijmegen.

Vakgebieden en specialisaties

Ook als u een ongebruikelijke talencombinatie op het oog heeft voor het vertalen van uw tekst bent u bij ons aan het juiste adres. Wij selecteren altijd een vertaler die de doeltaal van de tekst als moedertaal heeft. Vaak wonen zij ook nog in het desbetreffende land. Zo bent verzekerd van de juiste spelling en grammatica en wordt er ook nog rekening gehouden met de lokale markt en cultuur. Onze projectmanagers hebben persoonlijk contact met onze vertalers en weten waar de kwaliteiten van de vertalers liggen. Op deze manier vinden ze razendsnel de juiste vertaler voor een project. Omdat onze vertalers zich allemaal gespecialiseerd hebben op hun eigen vakgebied, hoeven onze vertalers geen hulp van buitenaf in te schakelen. Op deze manier besparen we niet alleen tijd en geld, maar krijgt u ook een vertaling waarin het juiste vakjargon wordt gebruikt.

Persoonlijk contact

Bij het vertaalbureau in Nijmegen hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom zijn onze projectmanagers ook een beslissende factor in ons bedrijf. Zij begeleiden een project van begin tot eind. Het begint al bij de offerteaanvraag, u krijgt een persoonlijke projectmanager toegewezen. Gedurende de opdracht is deze projectmanager uw aanspreekpunt. Zelfs als u een verschoven deadline heeft kunt u bij ons terecht, wij kijken dan of we een team in kunnen schakelen en zodoende uw project binnen de gewenste tijd kunnen vertalen, terwijl we de kwaliteit waar we zo trots op zijn behouden.

Contactgegevens

De projectmanagers in Nijmegen verzorgen graag uw vertaling. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen met onze vestiging Nijmegen. Ook stellen wij graag geheel vrijblijvend een offerte op. Voor de offerteaanvraag hoeft u enkel de te vertalen tekst naar ons te e-mailen. Binnen het uur ontvangt u een offerte van een van onze projectmanagers.

Adresgegevens

Nijmegen
Jonkerbosplein 52
6534 AB Nijmegen
024-669 05 28

2019-11-11T10:00:27.9863620Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.