Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Noors – Fins

Hoewel de ligging van beide landen anders doen vermoeden, lijken Fins en Noors weinig op elkaar. De talen behoren zelfs niet tot dezelfde talenfamilie. Waar vrijwel alle talen van de buurlanden van Finland, inclusief het Noors, tot de Scandinavische talen behoren, is het Fins een onderdeel van het Finoegrisch. De twee buurlanden hebben natuurlijk wél veel met elkaar te maken. Ook wordt er politiek en zakelijk gezien samen gewerkt tussen beide landen en hun inwoners. Omdat de talen toch behoorlijk verschillen en niet verstaanbaar zijn voor elkaar, zijn vertalingen vaak noodzakelijk. Wij hebben een uitgebreid netwerk met vertalers achter de hand, zodat we altijd een vertaler voor u klaar hebben staan die bij de klus past. Kijk gerust eens rond op onze website voor meer informatie.

De beste vertalers

Wij werken samen met gespecialiseerde vertalers. Zo zijn er vertalers beschikbaar die zich gespecialiseerd hebben in vertalingen over de Noorse cultuur en het land, maar ook vertalers die zich bezig houden met juridische of medische vertalingen. Voor elk vakgebied en elk project vinden wij op deze manier de juiste vertaler. Uiteraard zijn al onze vertalers ook professionals met jarenlange ervaring, en zijn bovendien ook altijd moedertaalspreker van de doeltaal.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u nog vragen over onze werkzaamheden of bent u gewoon nieuwsgierig en wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust eens contact op met onze projectmanagers. Voor een vrijblijvende offerte kunt u een e-mail sturen met het te vertalen document erin of het offerteformulier op onze website invullen.

2019-11-04T12:11:45.9917882Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.