Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Noors – Zweeds

Voor uw perfecte vertaling Noors-Zweeds gaat u naar Snelvertaler. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

De Noorse en Zweedse talen zijn nauw verwant met elkaar. Niet alleen stammen ze af van dezelfde oertaal en hebben ze dezelfde familie, ze lijken zelfs zo op elkaar dat de talen onderling verstaanbaar zijn. Toch zijn er, vooral in de schrijftaal en de betekenis van woorden, nog wel wat verschillen te noteren. Een vertaler met goede kennis van beide talen is daarom een vereiste wanneer u uw documenten wilt laten vertalen vanuit het Noors naar het Zweeds. Deze vertalingen zijn door het feit dat de twee landen buurlanden zijn en de politieke connecties en zakelijke betrekkingen namelijk wel noodzakelijk. Vertaalbureau Snelvertaler is een uitstekende optie wanneer u op zoek bent naar een goede vertaling vanuit het Noors naar het Zweeds. Door onze jarenlange ervaring en de juiste vaardigheden van de vertalers waarmee we beschikken, is Snelvertaler bij uitstek geschikt als partner bij het vertalen van uw documenten.

Vaktechnische kennis

Onze vertalers zijn sprekers van het Zweeds en beheersen daarnaast het Noors tot in de perfectie. Doordat het Noors en het Zweeds zo op elkaar lijken, kunnen details het verschil maken in de vertaling en kan een klein woordje er al voor zorgen dat een tekst totaal anders overkomt.

Ook zijn al onze vertalers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo laten we niets aan het toeval over en zorgen wij ervoor dat de vertalingen er netjes uitzien en klaar zijn voor gebruik. Door ons enorme vertalersbestand en ons uitgebreide netwerk, hebben we voor ieder vakgebied wel een vertaler beschikbaar.

Vragen?

Een offerte aanvragen? U kunt ons offerteformulier invullen of een e-mail naar ons sturen met het te vertalen document. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Heeft u vragen? Natuurlijk willen we u graag helpen bij alles wat u wilt weten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze projectmanagers die u graag verder helpen. Dat kan ook in het Noors of het Zweeds.

2019-11-13T12:34:19.9595702Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.