Vertaalbureau Noors – Zweeds

De Noorse en Zweedse talen zijn nauw verwant met elkaar. Niet alleen stammen ze af van dezelfde oertaal en hebben ze dezelfde familie, ze lijken zelfs zo op elkaar dat de talen onderling verstaanbaar zijn. Toch zijn er, vooral in de schrijftaal en de betekenis van woorden, nog wel wat verschillen te noteren. Een vertaler met goede kennis van beide talen is daarom een vereiste wanneer u uw documenten wilt laten vertalen vanuit het Noors naar het Zweeds. Deze vertalingen zijn door het feit dat de twee landen buurlanden zijn en de politieke connecties en zakelijke betrekkingen namelijk wel noodzakelijk. Vertaalbureau Snelvertaler is een uitstekende optie wanneer u op zoek bent naar een goede vertaling vanuit het Noors naar het Zweeds. Door onze jarenlange ervaring en de juiste vaardigheden van de vertalers waarmee we samenwerken, is Snelvertaler bij uitstek geschikt als partner bij het vertalen van uw documenten.

Vaktechnische kennis

Noors - Zweedse vertalingen met vertaalbureau Snelvertaler

Voor uw perfecte vertaling Noors-Zweeds gaat u naar Snelvertaler. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze vertalers zijn altijd sprekers van de doeltaal van de vertaling en beheersen daarnaast de andere taal tot in de perfectie. Dat is, zeker in dit geval, er belangrijk bij het vertalen. Doordat het Noors en het Zweeds zo op elkaar lijken, kunnen details het verschil maken in de vertaling en kan een klein woordje er al voor zorgen dat een tekst totaal anders overkomt. Daarom zorgt vertaalbureau Snelvertaler voor een vertaler die het Zweeds als moedertaal spreekt en het Deens zeer goed kent. Zo kunt u er in ieder geval zeker van zijn dat de vertaling zorgvuldig en professioneel verzorgd wordt. Ook zijn al onze vertalers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo laten we niets aan het toeval over en zorgen we er voor dat de vertalingen zeer goed verzorgd zijn. Zo hebben we vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van commerciële teksten, maar ook vertalers die zich voornamelijk bezig houden met nieuwsberichten of politieke teksten. Door ons uitgebreide netwerk, hebben we voor ieder vakgebied wel een vertaler beschikbaar.

Vragen?

Een offerte aanvragen? U kunt ons offerteformulier invullen of simpelweg een e-mail naar ons sturen met het te vertalen document. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Heeft u vragen? Natuurlijk willen we u graag helpen bij alles wat u wilt weten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze projectmanagers die u graag verder helpen.

2019-03-08T13:05:55.8900366Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.