Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Perzisch – Punjab

Het Punjabi is in de loop der tijd behoorlijk beïnvloed door de Perzische taal. Dat betekent niet direct dat beide talen aan elkaar verwant zijn of dat ze ook onderling verstaanbaar zijn. Dat is namelijk niet het geval. Wel komen de talen elkaar regelmatig tegen. Allereerst worden beide talen gesproken in dezelfde regio waardoor ze elkaar overal op straat tegen kunnen komen. De landen, waar deze talen gesproken worden, werken ook politiek gezien veel samen. En dan zijn er natuurlijk ook nog de zakelijke contacten die bestaan tussen sprekers van beide talen. Juist doordat de talen elkaar zo regelmatig tegenkomen, maar niet in een dergelijk grote mate verwant zijn dat ze onderling verstaanbaar zijn, kunnen vertalingen het verschil maken. Wanneer het aankomt op vertalingen, kan vertaalbureau Snelvertaler een belangrijke rol spelen. Dankzij het uitgebreide netwerk dat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd, kunnen we u altijd vertalingen op maat aanbieden, verzorgd door vertalers die perfect bij de klus passen.

De beste vertalers

Perzich (Farsi) naar Punjabi vertalen met Snelvertaler

Onze projectmanagers staan u graag te woord. Bel ze voor al uw vragen!

Doordat Snelvertaler al behoorlijk lang actief is op de vertaalmarkt hebben we de beste vertalers om ons heen verzameld. Door samen te werken met de beste vertalers wereldwijd hebben we een enorm divers aanbod aan vertalers. Hierdoor kunnen we u bijvoorbeeld garanderen dat we u altijd een vertaler kunnen toewijzen die de doeltaal van de vertaling als moedertaal spreekt. Concreet betekent dat wanneer wij uw documenten vanuit het Perzisch naar het Punjabi vertalen, dit zal gebeuren door een vertaler die het Punjabi als moedertaal spreekt. Dat heeft natuurlijk als allergrootst voordeel dat de vertaler exact weet welke bewoordingen het meest krachtig overkomen in de nieuwe taal. Een andere manier waarop onze vertalers zich onderscheiden van andere vertalers is dat de meesten zich hebben gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. We kunnen u bijvoorbeeld vertalers toewijzen die zich hebben gespecialiseerd in teksten over auto's, maar ook vertalers die met name politieke of juridische teksten vertalen. Voor welk vakgebied hebben we wel een gespecialiseerde vertaler beschikbaar!

Vragen staan vrij!

U kunt heel eenvoudig een offerte aanvragen door het offerteformulier op onze website op te sturen of ons het te vertalen document te e-mailen. Binnen een uur sturen wij u vervolgens een geheel vrijblijvende offerte toe. Heeft u nog vragen of wilt u ergens meer over weten? Kijk gerust eens rond op onze website of neem contact op met onze projectmanagers. Zij zullen u graag verder helpen.

2019-11-04T13:19:14.6495447Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.