Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Slowaaks vertaalbureau Snelvertaler

Slovaaks vertaalbureau Snelvertaler

Slowaakse vertalingen voor elk vakgebied!

Heeft u een vertaling van of naar het Slowaaks nodig? Onze projectmanagers leveren uw vertaling in de kortste tijd. Wij werken nauw samen met hooggekwalificeerde vertalers. Allen hebben een universitaire opleiding gevolg, wat kwaliteitsvertalingen garandeert. Wij hebben een groot bestand van vertalers. Zo is er altijd wel een beschikbare vertaler voor uw vertaling. Bij Snelvertaler leveren we kwaliteitsvertalingen in een korte tijd. Dankzij de goede band met onze vertalers kan dit voor een voordelige prijs. Onze projectmanagers staan klaar om u verder te helpen. Wilt u kennismaken met onze service? Stuurt u ons uw document toe per e-mail om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Hooggekwalificeerde vertalers

U kunt bij ons terecht voor vertalingen met betrekking op elk vakgebied. Wij hebben namelijk een uitgebreid vertalersbestand met gespecialiseerde vertalers. Wij hebben bijvoorbeeld juridische vertalers, medische vertalers, technische vertalers en commerciële vertalers. Zo hebben wij altijd wel een vertaler die perfect aansluit op uw opdracht. Voor uw vertaling werken wij samen met vertalers die het Slowaaks als moedertaal hebben. Bij ons vertaalbureau bent u verzekerd van een kwaliteitsvertaling.

Onze ervaring met de Slowaakse taal

Snelvertaler heeft zich gespecialiseerd in het vertalen van het Slowaaks naar het Nederlands en vanuit het Nederlands naar het Slowaaks. Onze professionele vertalers spreken en schrijven het Slowaaks heel deskundig. Omdat zij zelf afkomstig zijn uit Slowakije beheersen zij niet alleen de taal maar ook de lokale cultuur tot in de puntjes. Naast algemene vertaalservices en het kunnen leveren van Slowaakse tolken, kan Snelvertaler ook beëdigde vertalingen in en vanuit het Slowaaks verzorgen. Al onze vertaalservices lopen voornamelijk via het internet en e-mail. U heeft internationaal snel toegang tot onze medewerkers en uw vertalingen.

Over Slowakije

Vraag nu een offerte aan voor uw Slovaakse vertaling.

Vraag nu een offerte aan voor uw Slovaakse vertaling.

Het Slowaaks is natuurlijk de officiële taal van Slowakije. De taal behoort tot de Slavische taalgroepen en wordt voornamelijk gesproken in de oude Slavonische gebieden. Niet alleen in Slowakije, maar ook in delen van Hongarije, Oekraïne en Servië wordt Slovaaks gesproken. Slowakije is een zelfstandig land en volledig lid van de EU. Het land is afhankelijk van handel met andere Europese landen. De rivier de Donau die door Slowakije stroomt, is verantwoordelijk voor een goede handelsverbinding van de hoofdstad Bratislava. Veel West-Europese bedrijven hebben hun productiefaciliteiten in Slowakije opgericht. Vooral de automobiel- en meubelindustrie zijn goed vertegenwoordigd in Slowakije.

Professioneel vertaalbureau Slowaaks

Wanneer u op zoek bent naar professionele vertalingen van en naar het Slowaaks, dan kunt u vertrouwen op de specialisten van Snelvertaler. Ons team van vertalers bestaat uit professionals die zich gespecialiseerd hebben in verschillende branches of industriële vertalingen. We hebben veel ervaring met het vertalen van bijvoorbeeld gebruiksaanwijzingen en ingrediëntenclaims naar verschillende talen. Maar ook documentatie voor een fabriek, ISO handboeken en andere papieren worden professioneel en vakkundig door vertaalbureau Snelvertaler naar het Slowaaks vertaald. Doet u veel zaken met Slowakije en wilt u graag een brochure, website, presentatie of algemene voorwaarden omzetten naar het Slowaaks? Ook deze documenten en materialen worden snel en vakkundig door ons vertaald. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor het inwinnen van advies. Ook kunt u een prijsopgave aanvragen.

2019-11-08T13:56:02.6866828Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.