Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Zweeds – Nederlands

Vertalingen Zweeds-Nederlands met vertaalbureau Snelvertaler

Ook vertalingen Zweeds - Nederlands verzorgen we graag voor u.

Het Zweeds en het Nederlands komen elkaar, onder andere door toerisme en zakelijke connecties, meer dan eens tegen in het dagelijkse leven. Daarom is het ook handig om de beschikking te hebben over vertalingen. Vertaalbureau Snelvertaler heeft al jarenlang ervaring met het vertalen van teksten vanuit het Zweeds naar het Nederlands. Niet alleen hebben onze vertalers voldoende kennis van de Zweedse taal, ze hebben ook altijd de doeltaal als moedertaal. In dit geval betekent dit dat de vertalers het Nederlands als moedertaal hebben. Daarnaast hebben ze de juiste vaardigheden om uw teksten op een correcte wijze te vertalen. Bovendien gebeurt dit ook nog eens snel. Snelvertaler is dus bij uitstek geschikt als partner wanneer u teksten heeft die vertaald moeten worden.

Vertalers met kennis

Wij werken alleen samen met de beste vertalers. Dankzij het feit dat wij al jarenlang teksten vertalen vanuit vele verschillende talen, hebben we ondertussen ontzettend veel contacten opgebouwd met vertalers die gespecialiseerd zijn in alle vakgebieden. Dat brengt ons direct op de kracht van de vertalingen van vertaalbureau Snelvertaler. Iedere vertaler heeft namelijk zijn eigen vakgebied. Dat betekent dat vertalers zich niet alleen gespecialiseerd hebben in een bepaalde taal, maar ook nog eens kennis van zaken hebben. Zo hebben we bijvoorbeeld juridische of medische vertalers, maar ook vertalers die commerciële teksten vertalen. Wat voor soort tekst u ook wilt laten vertalen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Vragen staan vrij!

Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u graag weten hoe alles in zijn werk gaat? Onze projectmanagers zitten klaar om antwoord te geven op al uw vragen. Neem gerust contact met ze op. U kunt uiteraard ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Dit kunt u doen door het offerteformulier op de website in te vullen of door ons een e-mail te sturen met daarin uw te vertalen document. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-11-04T11:45:30.1735306Z
Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Nicolette van Neer een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.